Fallout 76 - áprilisban érkezik a Wastelanders DLC

Vajon ez lesz az a frissítés, ami jóvá teszi a Fallout 76 hiányosságait? A Bethesda egy rövid előzetes mellett lefixálta a Wastelanders megjelenési dátumát - az ingyenes update jócskán átszabja majd a játék eddig ismert történetét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
#13: Végre, azt hittem teljesen egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. Mármint, ha nem is tartok minden AAA gémet dögunalomnak ( például GoW-ban aznap new game+ kezdtem, hogy meglett a plat), de a Bethesda játékok, még ha technikailag katasztrófák is, sokkal jobban be tudnak szippantani, mint más open world-ök, és ez alól a mindenki által ekézett Fallout 4 sem kivétel. Főleg a Lovecraft hangulatot idéző Far Harbor, zseni lett az a DLC:)
#13
#12: Pedig így van. Legtöbb játékom az indie és middleground kategóriából jön. AAA pár nap alatt dögunalom, míg egy beth játékba sok órát bele lehet ölni, felfedezés, hangulat ott van a szeren még ha technikailag elavult is. Legutóbbi próbálkozásom az AC legújabb része volt, technikailag nagyon rendben van de 3. alkalom után teljesen eluntam mert üresnek éreztem, ez kb elmondható a AAA játékok 95%-ról.
#11
#8: Magam sem értem ezt a fika parádét, a legtöbb AAA totál unalom ehhez képest. Nyilván lehetne rajta sok mindent jobbá tenni, de ebbe most nem mennék bele.
#10
#7: Minek foglalkoztál a telephelyekkel? Senki sem kötelez rá a játékban. Le kell sz..rni. "ami 5-ből 5x lő mellé 90%-fölött is" na ez nem igaz.
#9
#6: A Fallout 1/2-őt másik csapat fejlesztette, ugyanazt csak ők tudnák előállítani, vagy már ők sem nem beszélve arról, hogy az egy hard core rpg-nek számítana manapság, arra meg kicsi az igény. Szerintem a 4. rész is jó volt, ha úgy nézünk rá mint egy akció rpg-re és survival módban játszuk, némi moddal is meg lehet támogatni erre legalább NÁLUK van lehetőség. Most őszintén a legtöbb mai AAA játék sík unalom, a Beth játékok(fallout 76-al nem játszom) még letudnak kötni. Ebből következik, hogy nem sokat játszom AAA kategóriában.
#8
#7: Azokat a küldiket végtelenségig adagolja a játék, randomgenerált sz@rok, hagyni kell a francba. A fő sztori amúgy Bethesda mércével kifejezetten jó lett, komolyan még meg is tudott lepni, a hangulat rendben van, a mellékküldik között is vannak ötletesek, és van azért mit felfedezni a világban. 130 órát beleöltem, és egy-két dolgot leszámítva kifejezetten élveztem, ez is tipikusan az a játék (hello Andromeda), ami a kelleténél több fikát kap, sokszor alaptalanul.
#7
Engem biztos nem vesznek rá, hogy erre időt pazaroljak. Amúgy a négyre sem haragudtam ( a Bethesdára igen :). Talán újrakezdem a négyet, mert bizony abbahagytam 42 óra után úgy, hogy a történettel még semmit nem haladtam, de a kibeba**ott 'telepeseim' folyamatos nyávogása miatt folyamatosan a telephelyeket fejlesztgettem és nem jutottam sehova b*sszák meg! :((( Mindezt úgy, hogy a világ tetszik, de a valaha volt legrosszabb harcmechanika van a Falloutokban amihez társul az az agyatlan szar VATTS-is: ami 5-ből 5x lő mellé 90%-fölött is ... B+ ! :(((
#5
Ez a videó nagyon hangulatos, de a bethesdától taávol tartom magam egyedűl a DOOM érdekel a konferenciájukon a mobil játékoknak tapsoló haverokkal nállam kiverték a biztosítékot.
#1
Szerintem már most is késő, nemhogy hónapok múlva....