Mi történt 20 év alatt a The Simsben?

Hogy repül az idő, ha valaki jól szórakozik! Főleg mások életével. A The Sims első része kereken húsz évvel ezelőtt jelent meg, az Electronic Arts pedig egy mókás infógrafikán számszerűsítette, mit is jelent ennyi idő egy ilyen játék életében.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
Törölt felhasználó
#3: Gondolatmenetedet folytatva a karikák is feleslegesek játékoknál és filmeknél, hiszen ha jó nevelést adsz észre sem veszi azt amit nem kell.Ügyes vagy!
#3
SLi
#2: hát ha egy játék a te nevelésednek konkurenciát jelent akkor a nevelésed annyit is ér, lehet tényleg jobban jár a gyerek ha a Simstől tanul
#2
Törölt felhasználó
Kiadnak egy minimális alapot, majd évente 1 dlc-t csillagászati áron.A mai napig megjelent dlc-ket már az alapnak tartalmaznia kellett volna. Akkor beszélhetnénk játékról.A EA vagy origin nevelő hatásáról már nem is beszélek.Csak meg kell nézni az általuk kedvelt családokat.Gyerekeknek szántam a játékot, bármennyire is megviselte volna a pénztárcát, de szerencsére kipróbáltam előtte.Biztos hogy a közelébe sem mehetnek egy ideig.
#1
Mi történt 20 év alatt? 2000-ben alkottak egy újdonságnak számító játékot, amivel jól el lehetett szórakozni, sőt még a 2. része sem volt rossz. Azóta viszont a játék tükrözi az EA politikáját, minél kevesebb befektetéssel minél nagyobb lehúzást eszközölni. A 4. rész alapjátéka már egy minimalista bughalmaz, méltatlan a generációhoz. És képesek több (tíz)ezer forintokat elkérni a DLC-kért, amiknek a nagy részének már az alapjátékban is benne kellene, hogy legyenek.