Darksburg - zombihentelde a Northgard alkotóitól

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A Northgard alkotói a vikingeket középkori zombikra cserélték, ebből lett a Darksburg. Az izometrikus nézetű co-op játékban három barátunkkal karöltve kezdhetünk zombiirtásba.

Az Evoland és a Northgard fejlesztője, a Shiro Games a legújabb játékával egy zombikkal fertőzött, középkori városkába, Darksburgbe invitál minket. A játék ígérete egyszerű: maximum négy játékos a lehető legváltozatosabb módon zombikat szeletelhet. A Darksburg február 12-én válik elérhetővé early accessben a Steamen.

 

Az előzetes alapján jópofa ökörségre számíthatunk, amiről a szokatlan karakterek is gondoskodnak. Itt van nekünk Abigél nővér, a neurotikus apáca, Varag, az óvatos vérfarkas, a folyton jókedvű Runolf és a Rose nevű fejvadász, akit egy Twignek keresztelt mókus segít a harcban. A Darksburg leggyakoribb ellenségei a hordaszámra özönlő zombik lesznek, de meggyűlik a bajunk néhány különleges gonosszal is: ők a Revenantek. A fejlesztők a PvE-játékmód mellett PvP-t is ígérnek, amelyben az egyik játékos a vadászok, a másik a Revenantek bőrébe bújhat.

 További információkat, kedvcsinálókat, karakterleírásokat a Darksburg oldalán találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...