Nem hoz szégyent a címére a Beautiful Desolation

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Stasis készítőinek legújabb Kickstarter-kampánya is sikeres lett: hamarosan megjelenik a Beautiful Desolation. A játék hű marad a nevéhez, egy gyönyörű, posztapokaliptikus világban kalandozhatunk majd.

A The Brotherhood a Kickstarterek királya. 2015-ben egy sikeres gyűjtőkampányt követve született meg a Stasis, ami egy izometrikus sci-fi horrorjáték volt, és a következő Kickstarterük is sikeres lett: a Beautiful Desolationé. A kampány kezdetekor, 2017-ben mi is hírt adtunk róla, azóta a játék a sok támogatónak hála eljutott a megjelenés küszöbéig.

A Beautiful Desolation egy Afrika inspirálta posztapokaliptikus világban játszódik, amiben dr. Mark Leslie az eltűnt testvérét keresi. A játék megtartja a Stasis legszembeötlőbb jegyeit: az izometrikus nézetet, a point & click irányítást és a gyönyörű tájakat. Azonban kevésbé lesz kötöttebb az elődjénél, a játékosnak nagyobb szabadsága lesz a narratívában, és körökre osztott harc is helyet kap benne.

A készítők egy friss Kickstarter-bejegyzésben a játék PC-s megjelenését február végére teszik. Konzolokon egyelőre nem teszi tiszteletét a játék, de a jövőben ennek a lehetőségét is fontolóra veszik.

1.
1.
Extol
Ez olyan 2010-es évek előtti színvonalú játék, aki szereti a retrót az biztos élvezni fogja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...