A Nioh 2 nem butít a nehézségen

Kell-e minden játékba könnyű mód? A Team Ninja vezetője szerint erre nincs szükség, így a Nioh 2-ben sem lesznek nehézségi fokozatok. A játékosok akkora szabadságot kapnak, hogy mindig megtalálhatják a sikerhez vezető utat.
  • Írta: gorien

Kommentek

#7
#6: dark souls 1-hez számomra se ér fel semmi, az idők végezetéig fogom játszani. a harmadik résznél is jobban szeretem, mert van poise és érnek is valamit a páncélok
#6
#5: De egyik se ér a Dark souls nyomába nálam.
Sekiro meg szerintem már a ló másik oldala sokszor nehézségben, remelem a Nioh 2 nem követei el ugyanezt a hibát.
#5
#3: nem más világ, csak a sekiroban meg KELL tanulnod a mechanikát, különben nem tudod végigvinni a játékot, a niohban meg sokféle mechanika közül kiválaszthatod amelyik a legjobban áll kézre neked az ellenfelekhez
#4
#3: akarom mondani ez volt a fakardos
https://nioh.wiki.fextralife.com/Nue

SZERKESZTŐ GOMB ?!?!!?
#3
#1: Nekem ez volt Niho ban a fő gyökér

https://nioh.wiki.fextralife.com/Onryoki
, De életem legrosszabb bos fightja is. Kis hely könnyen beakad néh akkora sebző zónák amiket nem értesz... de utánna jó volt. Tényleg ha nem sikerült egy boss mentél egy kört és megpróbáltad újra vagy új stratégiával könnyen ment. A NIHO ezért is volt egy igazi gyöngyszem mert volt szabadságod fejlődni és kiokoskodni egy megoldást. (u.i: egyetlen hihhetetlen idegesítő rész mikor ezt kellett egy fakardal leütni https://nioh.wiki.fextralife.com/Onryoki, de az is azért volt rossz mert elveszi a képességeidet meg a fegyvereidet előtte és menj neki szemtől szembe erőszak volt csak)

A sekiro nekem hatlmas csalódás volt a fejlődés a pályák a sztori a világ és gyakran az ellenfelek szempontjából is, de gyakran látom, hogy akinek a Sekiro tetszett az nem nagy NIHO fun mert tényleg más világ. Jó hogy ennyi remek játék közül lehet válogatni ;)
#2
Nemrég elkezdtem az elsőt mondjuk nem sokat nyomtam aztán jött a másodiknak a demója mert a videókból nagyon megtetszett de valahogy nekem a Sekiro égett be az agyamba ami teljesen megfogott ez se rossz csak más egy kicsit és talán jobban ráhangolodva lehet megfogna.
#1
Viszont a betaban a monguz vagy mi boss a lo túlsó oldala volt, 50x nekimentem és azt éreztem esélyem sincs.