Zombie Army 4 - rémálomba illik ez a PS4-es feature

Habár a DualShock 4 beépített hangszóróját általában csak a PlayStation 4 exkluzívjai használják ki igazán, akad néha egy-egy multiplatformos cím, ami meglep minket. A Zombie Army 4 valószínűleg sok játékosra a frászt hozza majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
YanezModerátor
Mad Max-ben gyakran használja a hangszórót és hát nekem baromira bejön. Ezt a featuret remélem a PS5-ös kontrolleren is viszontlátom, akár továbbfejlesztett verzióban. Amit pedig még jobban remélek, hogy a jövőben több játék kihasználja majd!
#3
Milyen gyogyós az aki kirohan segítségért mert hang jön ki a kontrollerből :DDD Mentális segítség az biztos h kell neki... Zombis játékkal jáccik de betojik ha hörög a kontroller. Anyáááááám.
#2
Bezzeg ha Aloy hívott volna hogy mentsd meg mert túl hideg a patak vize amiben megmártózott :)) Ki se mentél volna pisiszünetre, direkt letetted volna időnként a kontrollert :D
Nagyon jópofa ez a zombis effekt. Tuti nem hagynám ki és bekapcsolnám. BB is bömbölt mint a fába szorult féreg :DDD
#1
"my lil bro was playing the game when this shit happened, he ran out of the room crying shouting for help and fell from the stairs. We had to go to hospital, thanks to this brilliant feature..."

Top komment a youtube-rol :D