Metro Exodus - egy év után végre Steamen is

Messzi históriának tűnik, pedig csupán egy éve történt, hogy az Epic Games Store elhappolta a Metro Exodust a PC-s konkurencia elől. Az exkluzivitás határideje lejárt, így 4A Games játéka hamarosan Steamen is megvásárolható lesz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#66
#65: Yanez szerintem csak egyértelműen figyelmeztetett még egy ilyen és repülök..

A moderáción meg mit csodálkozol? A személyeskedést mindenhol moderálják.

Újra hibernálnom kell magam
#65
#64: Meg azért is, mert ahhoz képest, hogy délelőtt még bannt ígértek neki, Chrysh kapott moderációt egy olyan kommentért, aminél én speciel egy sokkalta obszcénebbet akartam írni meló után, csak láttam addigra kifulladt a dolog, hagytam a francba inkább:D Cryteket nem illik bántani na, mégiscsak ő a GK kabalaállata.
#64
#62: Szerintem vegyél neki 1 zsacsi cukorkát is ezért. :-)
#63
#28: ...Közben szunyókáltam picit ebéd után és tényleg így már sokkal érthetőbb lett a korábbi kommented, bocs! XD :D
#62
#54: Crytek waze megint felizgattad a sok gyenge idegzetűt :) nagy kiràly vagy.....
#61
#58: Biztos lehet fokozni, vagy hozzátenni. Nekem a privacy gondok miatt nem érdekelt már alapjáraton.
#60
Kimoderált üzenet
#57
#54: Mint irtam lentebb, nem a velemenyed letezesevel van a baj hanem a stilusoddal, es a frocsogeseddel.

Kicsit offtopic ,annak akit esetleg erdekel, nekem ez a bajom az EGS-al:

https://old.reddit.com/r/Borderlands/comments/b3hegc/with_todays_bombshell_surprise_of_2k_signing_the/eizt3nz/?context=1
#56
#52: Nem irigylem a beleélési képességedet ezúttal :D
#55
Breaking News, a Kingdom Come: Deliverance ingyenes lesz az Epic Games Store-ban a jovohettol!!! :D
#54
#49: Hát ha te azért kommentelsz ide mert érdekel téged, hogy bárkit érdekel-e a mondandód az a te dolgod. Én csak kommentelek ,mert ezért létezik a komment szekció. Az meg hogy látszólag sokan nem bírják elviselni az egy másik dolog
#51
#48: A mozifilmeket nem a bevétel határozza meg, elég a Harcosok Klubjára vagy a Donie Darkora gondolni és még sorolhatnám. A jelenlegi filmipar legnagyobb gondja, hogy csak biztonságos folytatásokat készítenek sikerszériákhoz, ellentétben a 90-2000-es évekkel, azóta sem volt annyira sok jó mozi mint akkor. Természetesen sok ember megnézi, de az hogy valami sok pénzt termel vagy valami jó az sokszor két különböző dolog, mondhatnám akar az olajipart is bár elég nagy ugrás lenne.

Az Epicet nem kell védeni, a fröcsögő gyűlölettel teli kommentek ellen kell védekezni, erről írtam kicsit lentebb, de lehet ezt valamiért nem érted.

Őszintén, szerinted kit érdekel, hogy ki mennyiért vásárol játékokat, teljesen magánügy, es a saját döntésed, teljesen irreleváns.
#50
Dögöljek meg ha valaha fizetek érte egy fillért is :) A bünti az bünti! ( Amúgy se volt egy nagy élmény a 2033... Szerintem egy rettentően túlértékel tucatszemét... )
#48
#45: Nem védek semmit. Azt a szériát nem kell védeni. A mozifilmeket a bevétel határozza meg. Hidd el egy filmstudiót se tud érdekelni hogy itt a gamekpacson 20 ember szerint egy rakás trágya a film. Ők a bevételt nézik és látják a 200 milliós termék 1 milliárdot hozott = totális kassza siker jöhet az új rész... és mindez addig fog menni amíg ömlik a sok pénz mivel ez azt jelzi sokakat érdekel és elmennek rá.

Védeni pl az epicet kell a 251 milliójával... (mindig röhögök mikor leírom ezt a számot..)

"Mert kvázi minden kibaszott topikban kettő témakört érint az összes hozzászólásod:
- szaraz epic
- várjuk 1 dolcsiért bundleba"

Ezzel meg te is tisztában vagy hogy ez nettó hazugság... érdekes ahova full más írok rögtön megjelenik az elitből valaki és direkt ezt akarja kikényszeríteni.. Amúgy 1 $-os bundleba szöveget kb ezer éve nem írtam mivel csak humble havik vannak amik értelmesek :)