Meglepő módon idén is kapunk Call of Dutyt

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, egyúttal pedig szót ejtett arról, hogy milyen játékokra számíthatunk tőle az idei évben. Meglepő módon egy új Call of Duty is lesz közöttük.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#6: Annyi maradt le, hogy viszont a fegyverekkel elég gyorsan lehet fejlődni, és meccs közben is lehet az unlockolt dolgokat pakolni, ami azért hasznos sokszor. És a gunsmith rendszer, a különféle blueprintekkel is nagyon tetszik. Úgyhogy összességében nem tart annyira hosszan a kezdeti szopás, mint mondjuk egy Battlefield 3 vagy 4 esetében.
#6
Tegnap este én is beneveztem. A kampányt egy 1-1,5 órát játszottam eddig és egy 2,5 órát multiztam is. A kampány egyelőre szórakoztató, bár nem egy kimagasló dolog. De olyan rég volt hasonlóban részem, hogy jól esik egy lineáris, agyonszkriptelt , buta játék, egy aránylag jó köntösben. A multi nagyon frusztráló tud lenni, teli van bugokkal (textúra hibák, amiknek köszönhetően bizonyos szöhben átlátni a falon, stb.), de alapvetően jól szórakozom. Egy pörgős R6:Siege, CS, COD és BF egyveleg. Külön tetszik, hogy custom gém keretén belül van lehetőség botokat rakni, ami jól jön nekem mert kb. a COD 4 óta nem játszottam multiban (ha a szégyenletes Blackout-ot nem számítom). És akkor se sokat mert a CS és a BF-ek közelebb álltak hozzám azért.
A gunplay b*szott jó, a fegyverrendszer nekem tetszik, bár elég frusztráló kezdőként. Egyrészt a szar fegyverek miatt, másrészt mert -számomra legalábbis- eléggé kaotikus volt a menürendszer elsőre.
#5
Én csak team death mach et nyomom és free for all játékmod ot ps3 korszakbann14 -15 pálya volt most 5 van nagyon rosz irányba tart a sorozat
#4
#2: Ezzel én egyáltalán nem értek egyet, szerintem a Call of Duty széria jó ideje egy kaptafa. Van amelyik kicsit kiemelkedik (Cod 4, Black Ops, WWII) és van amelyik kicsit gyengébb az átlaghoz képest (Black Ops 4, Infinite Warfare, Ghost), de ez a felsorolás is emberenként változik.
#3
Hát persze hogy, ezek nem ezek sose fáradnak bele...
#2
Magának a sorozatnak voltak nagyon jó, és kegytelen rossz részei is. Várjuk meg a megjelenést.
#1
A cím ironikus? Remélem, mert ez pont azok közé a címek közé tartozik, amikből évente jön új, de 0 újítással, csak hogy pénz jöjjön belőle.