Corruption 2029 - újabb taktikai játék a horizonton

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mutant Year Zero: Road to Edent is jegyző The Bearded Ladies és a Funcom csapata egy vadonatúj taktikai játékkal jelentkezett, melyben az idegen erők által megszállt posztapokaliptikus USA felszabadítása lesz a feladtunk.

A Mutant Year Zero: Road to Eden és az XCOM körökre osztott felépítéséhez hasonló játékban a legfőbb hangsúlyt a lopakodás, a környezet megfelelő feltérképezése, illetve a pálya által rejtett taktikai előnyök kihasználása kapja majd.

A Corruption 2029 megjelenésére egyébként meglepően keveset kell várnunk, február 17-én ugyanis már ki is derül, hogy a Mutant Year Zero fejlesztői a legutóbbi DLC-k óta mivel is töltötték az idejüket. A játék egyelőre kizárólag az Epic Games Store felületéről lesz elérhető 19,95 dolláros áron.

2.
2.
A Mutant Year Zero egy kihegyezetten jó körökre osztott játékélményt és és halál komolyan vehető, szerethető karaktereket adott nekünk, mint pl egy kacsa, akinek a csőre lőtt seb miatt szigetelő szalaggal van megragasztva. Kedvelem ezt a kategóriát, de pl az XCOM nyers taktikai megközelítése távolabb áll tőlem, mint pl az Original Sin 2 megközelítése. Alapvetően az a különbség, hogy menüket és paneleket, vagy pedig mászkálást és mesét nézel a harcok között. A Mutant miatt nálam megérdemel egy kis figyelmet.

Viszont ez nálam kapásból kimarad most megjelenéskor, mert totálisan rákattantam a 13-án, jövő hét csütörtökön megjelenő Diablo2, Titan Quest féle Wolcen - Lords of Mayhem-re, ami egy várhatóan hatalmas ARPG gurítás lesz, ami még a Diablo 4-ből is gagyi játékot csinálhat. Ha még nem hallottatok a játékról, akkor semmi baj, majd a jövő héttől (max 2 hét) várhatóan hallani fogtok róla.
1.
1.
Daniel21
Várósnak néz ki. Kíváncsi vagyok mennyi tartalmat sikerült össze préselni abban a 20 eurós árba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...