Kiszivárgott a Netflix-féle Resident Evil szinopszisa

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix egy ideig láthatóvá tette a hivatalosan még be sem jelentett sorozat szinopszisát, amit aztán gyorsan vissza is vont. A szerencsének és a Wayback Machine-nek köszönhetően az internet azonban nem felejt.

A friss információ szerint a Maryland állambéli Clearfield városában vehetjük majd fel a történet fonalát, a városban, melynek hétköznapjait három, látszólag független behemót irányítja. Ezen láthatatlan hatalmak közé tartozik a Greenwood Asylum, Washington D.C. és persze az elmaradhatatlan Umbrella Corporation is. Huszonhat évvel a T-vírus felfedezése után a három behemót által eltitkolt eseményekre és a fertőző ragály kirobbanására azonban váratlanul fény derül.

Történetileg nem sok részletet tudunk leszűrni a rövid összefoglalóból, ám a Greenwood Asylum és Clearfield városa arra enged következtetni, hogy a franchise eddig nem látott új helyszínekkel fog majd bővülni, de persze a középpontban ezúttal is a T-vírus áll.

A sorozat premierjének a pontos dátuma még nem ismert, viszont pont pár nappal korábban érkeztek a szivárogtatások, melyek szerint nyáron kezdenek majd bele a forgatási munkálatokba, szóval a megjelenésre még biztosan várhatunk egy ideig.

Persze addig sem maradunk zombik nélkül, hiszen lassan érkezik a felújított Resident Evil 3, és még egy belső nézetű új epizódról is pletykálnak.

10.
10.
GAMEROD
A Resident Evil játékok csak a 3-ik számozott részig és a közbeeső alcímekig jöttek be. A 4 rész után már olyan fantasy jellege lett. 4-ik rész törpéje és a szerzetesek nem épp evilági hangulatot árasztanak, a 6. részben pedig néha olyan érzése van az embernek mintha a Skyrim ősi sírhalmait gyalázná. Az 5-7 rész pedig úgy lopva minden stílusból.
8.
8.
Nothing
Egy széria az Outbreak alapján ütős lenne (lehetne). Csak Jovovich-ot hagyják ki belőle! :D
3.
3.
piskóta
#1: Ha van eszük, akkor rajongók millióit.
2.
2.
Yanez
#1: Ha ügyesek, akkor dollárok millióit.
1.
1.
pkflavio
Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...