Kiszivárgott a Netflix-féle Resident Evil szinopszisa

A Netflix egy ideig láthatóvá tette a hivatalosan még be sem jelentett sorozat szinopszisát, amit aztán gyorsan vissza is vont. A szerencsének és a Wayback Machine-nek köszönhetően az internet azonban nem felejt.

Kommentek

#18
#16: Ha már a más stilusokbol “lopást” felhoztad a 7nek.
#17
#12: Kb. mind a 30 eddig megjelent Resident Evil-t ismerem, kijátszottam tisztában vagyok a sorozat ballépéseivel, és az összevissza történetvezetésével. Már csak kezdjük ott hogyha elvileg a RE3 a RE2 előtt játszódik, akkor mégis a RE3-ban például miért hever Marvin holtteste a rendőrörs mellékirodájában, netán csak aludt vagy mi? A Revelations hajó egyes részein található téglafalaktól pedig egyenesen herótot kaptam.
#16
#11: Ezt nekem mondod, mikor én tettem szóvá egy hete hogy nem a Capcom találta fel a spanyolviaszt a stílussal, hanem az Infogrames és azon belül az Alone In The Dark?
#15
#14: Revelations 2 a szememben a RE sorozat eddigi legjobb játéka.
#14
#6: Hat ha mar a 6-ot tolod, sztem annal "erdemibb" resz a revelations 1-2.
#13
#12: Lári-fári....
#12
#10: A 7 a perspektívát leszámítva ízig vérig az eredeti trilógiára épül elemeiben, hangulatában, mindenben.
Egyébként ezzel a lopás dumával singleplayer játékoknál rég le kéne állni, mert baromság...
#11
#10: Ha már lopás a Resi1 egyben Alone in the dark klónnak nevezhető.
#10
A Resident Evil játékok csak a 3-ik számozott részig és a közbeeső alcímekig jöttek be. A 4 rész után már olyan fantasy jellege lett. 4-ik rész törpéje és a szerzetesek nem épp evilági hangulatot árasztanak, a 6. részben pedig néha olyan érzése van az embernek mintha a Skyrim ősi sírhalmait gyalázná. Az 5-7 rész pedig úgy lopva minden stílusból.
#9
#8: Az a baj hogy ha jól emlékszem ugyan az a hulladék stúdió dolgozik rajta aki a Jovovich féle szemétrevaló szérián...
#8
Egy széria az Outbreak alapján ütős lenne (lehetne). Csak Jovovich-ot hagyják ki belőle! :D
#7
#6: Respekt. Szerintem most majd te is meglátod, hogy hiába jó az 5 és érdekes a 6 is, az egész shoot 'em up trilógiából a 4 a legjobb rész. Bármilyen irányítással.
#6
#5: Igen, és a 4 irányítását oda kívánom ami nem türi a nyomdafestéket de na.
Annyira dícsérte itt mindenki ennyit majd megszokom valahogy.
5 pár éve megvolt pc-n és tetszett, 6 ott nem szerette valamiért a Dualshock 4et, a 7 nagyon jó de a dlc-k kimaradtak, na meg jön a Remake 3 és valamikor a 8 is addigra teljesen kitolok szerintem minden érdemi részt mert elkapott a hangulat.
#5
#4: Ez nem kicsi vállalás tőled, főleg, hogy a 4-et is bevetted a sorba. A 4-5 mondjuk jó játék, a 6 meg kicsit fura. De azt vágod, hogy négy rövidebb kampány van a 6-ban, amik viszont összetett időben hosszabbak, mint egy normál ilyen játék. A 7-ről nem nyilatkozok, mert nem értek hozzá, de mindezek után lenyomni a 0-t és az 1-et az elég szigorú :)
#4
Hátha jó lesz, úgyis most kezdek RE maratonba. 4-5-6-7, aztán talán még a 0 és 1 HDhez is lesz gyomrom, a remake 3 meg lassan itt van.
#3
#1: Ha van eszük, akkor rajongók millióit.
#2
YanezModerátor
#1: Ha ügyesek, akkor dollárok millióit.
#1
Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!