A Switch Lite-tulajok harmadának már van Switche

A Nintendo elnöke a vállalat legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után árult el néhány érdekességet a Nintendo Switch Lite eladási adatai kapcsán. Kiderült, hogy a Switch Lite-tulajok egy jelentős része már az alapgéppel is rendelkezett.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Nintendo Switch Lite-ból 3,24 millió példány talált gazdára a boltokba kerülése óta, a minap pedig azt is megtudtuk Shuntaro Furukawától, a Nintendo elnökétől, hogy a Switch Lite-vásárlók egy jelentős része már a meglévő Nintendo Switche mellé szerezte be az új modellt.

Furukawa szerint jelenleg a vásárlóik 30 százaléka tartozik ebbe a kategóriába, az ünnepi szezont megelőzően azonban még magasabb, 43 százalékos volt ez az arány. Az elnök azt is kiemelte, hogy a veterán Pokémon-játékosok körében kifejezetten népszerű lett a dedikáltan kézikonzolos játékra átalakított Lite, illetve a nők is előszeretettel vásárolták meg a gépet az első Switch-konzoljukként.

A női közönséget egyébként az alapgép esetében is sikerült hatékonyabban megszólítani, ebben az új fitneszjáték, a Ring Fit Adventure nyújtott segítséget.

23 komment - szólj hozzá!