A Switch Lite-tulajok harmadának már van Switche

A Nintendo elnöke a vállalat legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után árult el néhány érdekességet a Nintendo Switch Lite eladási adatai kapcsán. Kiderült, hogy a Switch Lite-tulajok egy jelentős része már az alapgéppel is rendelkezett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#21: De jól csinálja a nintendo,gyakorlatilag ha a két gép árát nézzük akkor a szaros hdmi/usb-C átalakító (dokkoló olcsó kínai műűanyagban) és a joconox fix beépítése (vagyis egy szaros sínrendszer hiányzik érintkezőkkel ami amúgy is lötyögős) ~25.000- 30.000 forint...:D (a kisebb kijelzőt ellensúlyozza a nagyobb akksi)
És biztos hogy még így is durva haszonnal tolják... Az alapgépnek amúgy is röhejes az ára a tudásához képest...
#21
#18: Pont hogy de...Nagyobb. A slim modellek amellett hogy kisebb helyet foglalnak az asztalon, kevesebbet esznek, halkabbak általában, újak,és nincs negatív oldaluk rendszerint.
Itt viszont mi a helyzet? Kapsz egy kicsivel nagyobb akkuidőt....Itt ki is fújt a pozitívumok listája...
Ellenben van bőven negatívum:
Az amúgy is kicsi és olcsó kijelző helyett egy még kisebbet.. A garantáltan beszaró joyconok sincsenek javítva, ugyan úgy fossák magukat össze mint az alapgépnél,csak ott legalább elég a joycont cserélni (avagy házilag barkácsolni). Tévére sem tudod dugni ami persze only handheldeseknek lehet nem negatívum de mégis az. És nem tudod megjátszani hogy mondjuk kirakod a fifát (vagy bármilyen társasjátékot) a kijelzővel az asztalra kitámasztva és egyik joycon tied a másik a haverodé és toljátok...

Abszolút nem összevethető azzal ha slimre vált valaki...Itt gyakorlatilag downgrade-elsz és még szopás is lesz amikor jön a drift. A JC drift hiba ismeretében konkrétan butának kell ahhoz lenni hogy ezt a gépet válaszd még ha olcsóbb is....
#20
#18: Vagy az amortizáció. A Switch kontrolleren a váll gombok seccek alatt szarrá mennek, olcsó kínai gagyi az egész. Slim konzol az más, mert mondjuk a PS3 Slim-re váltással hiába buktad a PS2 visszafele kompatibilitást (amihez egy konkrét PS2 pluszban bele volt építve), megúsztál egy kis zajt is, amit működés közben csinált.

Érdekes: ilyen módon volt már Sony visszafele kompatibilitás, de arról senki nem tud statisztikákat, hogy ezt mennyien használták.
#19
Ez nekem most új hír volt és sokat gondolkodtam, amire megértettem, hogy ... nem értem azt, ha valakinek van egy jó gépe, akkor miért vesz mellé egy Lite-ot. Mondjuk, ha asztali PC-d van és veszel mellé egy laptopot, az okés, azt megértem. De, hogy van egy Switc-ed és mellé egy Lite, azt nem vágom. Vagy, ha valaki nagyon szereti a Switch-et és már a kezét is megkérte, akkor meg csak sima nettó pénzköltés. Pszihó téma.

Mindegy, azért is jobb a PC. Ha megjelenik egy új dolog, és ezért elkezdi égetni a pénz a zsebed, tuti találsz oilyan dolgot is ennyiért, amit érdemes megvenni és pozitívan változtathat valamin.
#18
#17: Az alap ketyere már 3 éves lassan. Aki megjelenéskor megvette és főleg hendheldben használja, lehet elérkezettnek látta az időt, hogy "frissítsen", ha már "olcsóbb a lite" és hendheldben kvázi mindegy nekik. Nem nagyobb hülyeség, mint amikor valaki egy alap PS-t vagy Box-ot vált mondjuk Slim modellre. Pedig ilyenek is vannak.
#17
#16: Én továbbra sem, egy dolog hogy handheldet akarsz. De annyival nem kisebb és annyival nem jobb az akkuidő hogy az megindokolja a szarabb gép vételét ami még egy szopáscunamiba is beletesz (joycon drift ami 100% hogy meglesz elöbb v utóbb).
#16
Amugy szerintem azert vesznek, mert sokan DS-rol valtottak Switchre es ok alapbol handheldet akartak volna ujra. Ugymond "kenyszerbol" volt alap es handheldben toltak foleg, es most vegre megkaptak a valodit, amugy amig volt nekem pc mellett csak handheldeztem... szoval en ertem ezt a csoportot.
#15
#7: Mivel jatszol ps4-en, hogy nem erzel kulonbseget?
#14
#4: mar az alap is marha kenyelmetlen a joyconokkal handheld modban, foleg ahol a hatso ravaszokat aktivan kell hasznalni. Es tenyleg azert vesznek ilyet is az alap melle mert hulyek, fanok, birkak, nevezd ahogy akarod... de erdemleges indok nincs, az alap gepet meg nem lehet leharcolni, aki vigyaz ra annak orok marad...
#13
#10: Szerintem nem arra gondolt hogy ugyanúgy néznek ki ugyanazok a játékok. Hanem ( és én is így gondolom ) ha a Switch-el játszik az ember másik konzol után, azért nem az van hogy utálkozva fordítja el a fejét hogy mi ez a fos....
#12
#10: ?
#11
#2: Akkuidő.Nem sokkal.... És kisebb vagyis könnyebb szállítani,bár annyival nem kisebb,és cserébe a kijelző még törpébb...
Igazából több a hátránya a Lite-nak mint az előnye...
#10
#7: Akkor van baj a szemeddel, Switch egy full prevgen hw, meg sem közelíti nemhogy a Pro-t az alap ps4-et se.... Azért butaságokat ne hordjunk már össze róla...
#9
#4: A nagyobb akkuidő egy dolog bár annyival nem több hogy azt ennyire kiemeljük,hosszabb utazásra úgyis powerbank ajánlott.
Joycon lötyögés seperc alatt orvosolható,cserébe legaább nem az egész gépet kell gariztatni mikor bekövetkezik a joycon drift ami be is fog következni.... Tv-re kötni pedig jó,abszolút nem éreztem magam büntetésének mikor kitettük 55 colra és egymás ellen mario kartoztunk.....
#8
#5: Mario Party + Just Dance sztem játszhatatlan dokkoló nélkül.
#7
#4: Nálam ps4 pro és sima switch van itthon. Mindkettőt tv-re kötve használom, nem sok különbséget érzékelek. Mortal Kombat az egyetlen játék, amin valószínűleg éreznék érdemi változást, ha Nintendora is meglenne.
#6
#5: +1
Én is szívesebben használom TV-re kötve, főleg mert a beépített kijelző a felbontástól eltekintve sem a legjobb.
#5
#4: “tv-re kötni ezt a hardware-t magunk büntetése”

Nem vagyunk egyformák. Én szeretek tv-n Zeldázni... meg party mókánál is jobb.
#4
#2: Nagyobb az akkuidő, nem kotyog a ráakasztott joy, kisebb, könnyebb.
Cserébe a mérete miatt kényelmetlenebb.
Mellé amúgy teljesen felesleges.
A lite-nak szerintem nagyobb létjogosultsága van, mert tv-re kötni ezt a hardware-t magunk büntetése.