A Switch Lite-tulajok harmadának már van Switche

A Nintendo elnöke a vállalat legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után árult el néhány érdekességet a Nintendo Switch Lite eladási adatai kapcsán. Kiderült, hogy a Switch Lite-tulajok egy jelentős része már az alapgéppel is rendelkezett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#18: Vagy az amortizáció. A Switch kontrolleren a váll gombok seccek alatt szarrá mennek, olcsó kínai gagyi az egész. Slim konzol az más, mert mondjuk a PS3 Slim-re váltással hiába buktad a PS2 visszafele kompatibilitást (amihez egy konkrét PS2 pluszban bele volt építve), megúsztál egy kis zajt is, amit működés közben csinált.

Érdekes: ilyen módon volt már Sony visszafele kompatibilitás, de arról senki nem tud statisztikákat, hogy ezt mennyien használták.
#19
Ez nekem most új hír volt és sokat gondolkodtam, amire megértettem, hogy ... nem értem azt, ha valakinek van egy jó gépe, akkor miért vesz mellé egy Lite-ot. Mondjuk, ha asztali PC-d van és veszel mellé egy laptopot, az okés, azt megértem. De, hogy van egy Switc-ed és mellé egy Lite, azt nem vágom. Vagy, ha valaki nagyon szereti a Switch-et és már a kezét is megkérte, akkor meg csak sima nettó pénzköltés. Pszihó téma.

Mindegy, azért is jobb a PC. Ha megjelenik egy új dolog, és ezért elkezdi égetni a pénz a zsebed, tuti találsz oilyan dolgot is ennyiért, amit érdemes megvenni és pozitívan változtathat valamin.
#16
Amugy szerintem azert vesznek, mert sokan DS-rol valtottak Switchre es ok alapbol handheldet akartak volna ujra. Ugymond "kenyszerbol" volt alap es handheldben toltak foleg, es most vegre megkaptak a valodit, amugy amig volt nekem pc mellett csak handheldeztem... szoval en ertem ezt a csoportot.
#15
#7: Mivel jatszol ps4-en, hogy nem erzel kulonbseget?
#13
#10: Szerintem nem arra gondolt hogy ugyanúgy néznek ki ugyanazok a játékok. Hanem ( és én is így gondolom ) ha a Switch-el játszik az ember másik konzol után, azért nem az van hogy utálkozva fordítja el a fejét hogy mi ez a fos....
#12
#10: ?
#8
#5: Mario Party + Just Dance sztem játszhatatlan dokkoló nélkül.
#7
#4: Nálam ps4 pro és sima switch van itthon. Mindkettőt tv-re kötve használom, nem sok különbséget érzékelek. Mortal Kombat az egyetlen játék, amin valószínűleg éreznék érdemi változást, ha Nintendora is meglenne.
#6
#5: +1
Én is szívesebben használom TV-re kötve, főleg mert a beépített kijelző a felbontástól eltekintve sem a legjobb.
#5
#4: “tv-re kötni ezt a hardware-t magunk büntetése”

Nem vagyunk egyformák. Én szeretek tv-n Zeldázni... meg party mókánál is jobb.
#4
#2: Nagyobb az akkuidő, nem kotyog a ráakasztott joy, kisebb, könnyebb.
Cserébe a mérete miatt kényelmetlenebb.
Mellé amúgy teljesen felesleges.
A lite-nak szerintem nagyobb létjogosultsága van, mert tv-re kötni ezt a hardware-t magunk büntetése.