Remekül halad az új Pathfinder Kickstarter-gyűjtése

Ahogy arról mi is beszámoltunk, már készül a Pathfinder: Kingmaker folytatása, a fejlesztés anyagi támogatására pedig egy Kickstarter-kampányt is indítottak a fejlesztők. A gyűjtés remekül halad, a kitűzött célt egy nap alatt sikerült elérni.

Habár az Owlcat Games önerőből is el tudná készíteni a Pathfinder: Wrath of the Righteoust, annak érdekében, hogy ki tudják bővíteni az eredetileg elképzelt koncepciót, Kickstarter-kampányt indítottak. A gyűjtés remekül halad, az eredeti célkitűzés 300 ezer dollár volt, ezt alig egy nap alatt sikerült elérni, a cikk megírásának pillanatában pedig 804 ezer dollárnál járunk. 

A kampány még 30 napig tart, addig a stretch goalokra lehet hajtani. Eddig egy új kasztot, egy új társat és két extra Mythic-fejlődési ágat oldottak fel a rajongók, továbbá összejött annyi pénz, hogy akár lóháton is harcolhassunk, és le vághassuk az ellenfeleink végtagjait, ha úgy alakul... Habár az Owlcat csak fokozatosan árulja el, hogy mik a következő célok, jelenleg egy új fajért lehet küzdeni, ez 845 ezer dollár után kerül be a játékba.

3 komment - szólj hozzá!