Brit toplista: ismét a FIFA 20 vezeti a toplistát

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 10.
  • Toplista
Link másolása
A látványos meglepetések ezúttal is elmaradtak, azonban történt néhány érdekes változás a brit játékeladási toplistán. A FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare például helyet cseréltek, így ismét az EA Sports vihette haza az aranyérmet.

A FIFA 20 eladásai 32 százalékkal ugrottak meg az előző héthez képest, így az EA Sports játéka végzett a brit toplista élén - a Call of Duty: Modern Warfare alig ezer példánnyal csúszott le az első helyről. A harmadik helyre a Grand Theft Auto V kapaszkodott fel, a játék a múlt héten még a negyedik volt.

A múlt héten egyetlen újoncunk volt, méghozzá a Zombie Army 4: Dead War képében, amely elődjéhez hasonlóan a nyolcadik helyet csípte meg a listán. Érdemes megemlíteni, hogy a Nintendo Switch fitnesz-RPG-je, a Ring Fit Adventure is remekül teljesített, és a negyedik helyig küzdötte fel magát - ilyen jól a megjelenése óta nem szerepelt a játék.

  1. FIFA 20
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. Ring Fit Adventure
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Star Wars Jedi: Fallen Order
  7. Minecraft
  8. Zombie Army 4: Dead War
  9. Luigi's Mansion 3
  10. NBA 2K20
3.
3.
#2: Igen. Nem akarnám én sem minden héten ismételni magam, de ez a GTA V meg a Brit Toplista egy konkrét döbbenet hétről hétre.
2.
2.
delphijos
A GTA V szerintem már örökre itt marad :D
1.
1.
ssemtexx
ismét a FIFA 20 Ultimate Team vezeti a listát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...