Dragon Ball FighterZ - érkezik a harmadik szezon

  • Írta: szlav
  • 2020. február 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Bandai Namco hatalmas gólt lőtt a Dragon Ball FighterZ-zel, így nem csoda, hogy idén sem feledkezik meg a bunyós játékról. A harmadik szezon öt új karaktert és egy érdekes új játékelemet hoz majd magával.

A hétvégén lezajlott a Dragon Ball FighterZ World Tour 2020-es döntője, a Bandai Namco pedig megfejelte az eseményt néhány remek hírrel is. Megtudhattuk, hogy a nagy sikerű verekedős játék egy újabb évre elegendő DLC-t kap majd: a FighterZ Pass 3 öt új karakterrel bővíti majd a bunyósok névsorát, közülük kettőt pedig már most megismerhetünk. Február 26-án Kefla tesz rendet a konkurencia sorai között, tavasszal pedig Goku tér vissza, ezúttal az Ultra Instinct szinten.

Az új hősöket leszámítva is számolhatnak némi változással a Dragon Ball FighterZ veteránjai. A játék producere, Tomoko Hiroki elárulta, hogy a harcosok erőegyensúlyával foglalkozó csapat idén valamivel szabadabb kezet kap majd, így nem zárható ki, hogy akár a kompetitív szezon kellős közepén is érkeznek majd finomhangoló frissítések - ennél azonban valószínűbb, hogy a fejlesztők egy kört tesznek majd, így nem kell attól félnünk, hogy hetente változnak majd a kedvenc karaktereink.

Ennél azonban lényegesebb az az új játékelem, amely biztosan felforgatja majd a meccsek hagyományos menetét. A Z Assist Select néven futó funkció leginkább a Marvel vs. Capcom 3 assist-mechanikájára hasonlít: mostantól minden karakter három eltérő támogató képességgel rendelkezik majd, ezek között pedig szabadon válogathatunk a meccsek előtt a némileg átszabott karakterválasztó képernyőn. A tartalékban lévő karaktereink mostantól tehát nem csak egy előre megadott, kiszámítható ütés erejéig léphetnek majd akcióba.

A Dragon Ball FighterZ PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen jelent meg, a harmadik szezon újdonságai pedig minden platformra megérkeznek majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...