Squadron 42 - Hollywood fele már a fedélzeten

Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek egyjátékos kalandokkal kecsegtető alkotása, melyen hat percen át nézhetjük, hogy a világ leghíresebb színészei miként festenek majd az űrhajós megaprojekt világában.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#18
#17: Melyik mondat mond ellent az előzőnek?
#17
#4: Wow, eddig csak laposföldesektől láttam ilyen "érvelést" ahol minden mondat ellentmond az előzőnek :D
#16
#13: Ez nem egy hivatalos videó hanem rajongói ha nem esett volna le.
#15
#14: Egyébként nem állítottam hogy itt ne lenne gond,az álleejtő látványtól amit rá lehetett sütni 3-4 éve mára már messze került, a karakterek kidolgozása főleg az arcok tekintetében mára elmaradásban van a komolyabb AAA stuffokhoz képest.
Persze a fanok ezt is bevédik, PH-n én is megkaptam hogy hülyeséget beszélek a lassan lassan elavuló látványról mert Mark Hamiltól twitteren azt kérdezték a trailert látván hogy ez új filmje lesz-e annyira realisztikus.... Jót röhögtem és kiléptem az ottani beszélgetésből is...A fnaok meg akik beletettek pénzt és baszhatják,önigazolásból dicsőítik és ennyi.
Csak a DS-t azért emeltem ki mert ezt írtad, és a DS azért látványban nem feltétlen ver oda maximum a karakterekben ingame videókban,illetve azzal a tartalommal "könnyű neki" úgy kinézni....
#14
#10: Párszor már kifejtettem és nem óhajtom ezzel hosszan offolni a topikot. Röviden: az első 20-30 óra elvarázsolt, addig maxoltam, majd összeállt hogy ez a játék kimerül annyiban amit az első pár órában csinálsz és kvázi a tartalom színe java csak alibi/kamutartalom kezdve az online-al. Ha pedig már elkezdtem a maxolást úgy voltam vele hogy végigtolom + nemigen volt akkor más és a sztori érdekelt már csak azért is mert Mikkelsen az egyik kedvenc színészem.. A blogban megtalálható pár képem és az akkori 20-30 óránál tartó lelkesedésem a játékban, ami elég gyökeresen megváltozott mire a végére értem. Nem rossz játék (avagy inkább film mert a játékmenetet azt hagyjuk), de a sztorin karaktereken a zenén kívül és még néha a látványon kívül egy iszonyatosan középszerű vagy inkább az alatti valami, ami a generáció egyik legunalmasabb legrepetitívebb játékélményét adja a sandbox játékok között. Ha nem Kojima neve állna mögötte a szarásig lepontozták volna mindenhol, de egy 6-7 pont attól függően mennyire veszi be az ember gyomra a reális neki. Ennyike.
#13
#12: "Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek ... ". Hogyha pár hónap múlva megvan akkor miért két három éves k
Pre alfa verziókat mutogatnak ? Ennek így annyi a hírértéke hogy kb semmi. Az első videó ahol az ürge a gépben felveszi a sisakot melyik hatásos volt azóta minél többet mutogatnak a játékból annál több a mentegetőzés annál kevesebb a Hűha Faktor. Nem igazán hasonlítani akarom ezért is írtam hogy akarlak két tucat játékot fel lehetne sorolni ami már most hangulatosabb és szebb. Ami arra enged következtetni hogy a látvány világa erős közepes lesz ha kijön. Hogyha pedig a megjelenés előtt Pár hónappal két három éves videókat mutogatnak az egészen másra enged következtetni Ami szintén nem Vet túl jó fényt a játékra. De röviden egy mondatban a lényeg.

Ebben a videóban semmi különös semmi extra nincs, néha kicsit olyan mint egy gyenge deepfake video.
#12
Új előzetes? Egyetlen új képkocka nincs a videóban, a korábbi 2-3 éves előzetesből kiollózott jelenetek, random interjúkból kiollózott részletekkel. Ez egy amatőr youtuber csatornáján még elmegy kontetként, de nem egy elvileg professzionális oldalon.

#1: Felesleges hasonlítgatni a DS-hoz, vagy bármihez. Amit a videóban látsz az egy 2-3évvel ezelőtt rögzítették és alfaverzióról sőt, pre-alfáról van szó. Teljességgel értelmetlen az összevetés egy kész termékkel.
#11
Andy Serkis különösen jól sikerült :D.
#10
#8: Akkor már csak azt furcsálom, hogy miért töltöttél el ennyi időt egy olyan játékkal ami nállad erős közepes (feltéelezem az általad felsorolt hibák alapján) hogy ki is maxold, mikor az alapjáték is igen igen hosszú ? Én mikor végére értem azt éreztem hogy soha többé de soha nem játszok vel nem hogy ki is maxoljam! De az az idő amit vele töltöttem az fergeteges élmény volt. Azért ebben az évben is szép számmal voltak jobbnál jobb játékok akkor mi fogot meg benne hogy ennyit időt áldozz rá??? .

Egyébként nem tökéletes a grafika és az animáció (A fizika aztán pláne nem ... ) ezt próbáltam érzékeltetni azzal is hogy PS4 game aminek megvannak a korlátai a pc hez képest meg pláne. De így is szebb és élettelibb mint ez a fenti videó. De ahogy írtam írhattam vonla RDR2 is Call of duty-t vagy neadj isten plague tale-t mindd szebb és jobb képi megvalósításban (jelzem csak kép tehát grafika fények teksztúrák animáció...nme is tudom miért a DS nél kell leragadni? ) mint ez. Jó most jön hogy ez pre alfa de akkor is és ha pre alfa akkor minek nézegetni ha pár hónap és megjön a GAME?

Nézd mega kettőt egymás mellett
https://www.youtube.com/watch?v=tCI396HyhbQ

A Squadron 42 ben pl több helyen is egy halom fény forrás van a falakon de a karaktert csak egy spot light világítja meg egy oldalról jellemzően kicsit allulról... (ja hogy pre alfa ja hogy kit érdekel ez így gyenge) . Meglátjuk mit tud a game ha kipróbálhatjuk :)
#9
Remèlem új boxra fog jönni valamikor......
#8
#7: Én végigjátszottam sőt maxoltam. Abszolút nem ájultam el, a grafika néha valóban gyönyörű, néha otromba. Fizika nincs.Animációk nem rosszak,de nem is egetrengető.
#7
#3: Pre alpha és nemsokára ki adják... vagy nemsokára kiadják és nincs csillivilli mézesmadzag videó még ? akkor tényleg sokat fog még változni :D A tartalom más kérdés itt arról vólt szó hogy ez gyönyörű, hát nem az. A csodás végtelenségig kidolgozott karaktereket pedig én nem nagyon látom ellentétben a DS-el. Ott voltak hiteles karakteres egyedi karakterek jó mimikával szöveggel. A többit meglátjuk ha megjelenik.

#5 És ki is írt a contentről és a fizikáról ? miért kell oda képzelni olyan állítást ami nem is volt ott. Az írtam a DS szebb hihetőbb grafikával rendelkezik mint ez a körbe örömködött úgy tűnik csak pre alfa videó. Elnagyolt textura pedig ebben a videóban is akad bőven pedig ez nem is ingame... .

Másrészt nemtudom végig játszottátok-e a DS- vagy csak divtból jönnek a populista itéletek? A játék tesztnél volt is egy hozzászólás "Én végig néztem a végig játszást és nagyon nem tetszet..." Hátt erre mit lehet mondani jólvan kicsit pronyón szólva remélem a szexhez nem így áll hozzá. De lényeg itt most a grafikáról animációról szóval a videó és a világ szépségéről vólt szó... ami szerintem nem szép nem részletgazdag nem megragadó és nem hiteles. A DS ebben jobb volt a többi eleme a játéknak teljesen máskérdés azt abszolút megértem ha valakinek nem tetszik. én a cal of Dutyit nem tudom értékelni de nem is akarom (Egyébként annak is szebbek a videói mint ez).
#6
#4: Squadront fejezzék be, a többit én leszarom... :) Egy normálisan menedzselt banda esetén a Squadron már rég megjelent volna, hogy az abból befolyó bevételekből stabilabb lábakra álljanak, eloszlassák a kételyeket, így megnyugtassák a rajongókat, több pénzt, támogatót vonjanak be, stb. Az MMO részt pedig apránként megjelenthették volna.
#5
#1: Ja, csak content nincs benne, meg fizika. Egy full statikus körnxezetben szinte 0 npc-vel (kivétel pár futárt). Ráadásul ingame abszolút nem verőfényes a karakterkidolgozás sem, csak videókban. Az elnagyolt textúrákról nem is beszélve....
#4
Hamarosan itt az új konzolgeneráció, szerintem kezdjék el újra fejleszteni. Ezzel is jól haladtak eddig. Nemrég jelentették be és mindjárt meg is jelenik. Mivel még nem csúsztatták észre sem venné senki, hogy újrakezdték. Tudván milyen gyorsan haladnak 2021 első negyedévében meg is jelenhetne.
#3
#1: Nem gondoltam volna, hogy valaha életemben ezeket fogom védeni, de 3 képkockában több kontent van a Squadron-ban, mint a teljes DS-ben. Vannak csodás karakterek akik a végtelenségig ki vannak dolgozva, és azon kívül fű és kövek, egysíkú és tartalmatlan a látvány, a 2 évvel korábbi Horizon Zero Dawn ugyanebből a motorból (a karaktereket leszámítva) 60-szor hozott ki többet. És amúgy ezek ahogy belenéztem, pre-alpha képek, ami rengeteget változik még.
#2
Várom ezt a játékot, az sem lenne baj, ha már egyszer elkészülne. Én nem bánom, hogy a Squadron-t és a Star Citizen-t külön árulják majd teljes áron, mert a kettő közül úgyis csak a single player rész érdekel.
#1
A deathstranding (ami egyébként egy fhihetetlen jó játék élmény) ps játék nem PC és már ugye játszható... szebb a grafikája az animációja és a fény árnyék hatásai mint ebben. Addig rakosgatják még elavul mire megjelenik. 0:53 nál pl kiemelkedően gyenge de nem az az egyetlen rész és tegyük hozzá hogy ezt lehet kozmetikázták is ! A Cyberpunk na ott szépek az animációk legalábbis amit eddig láttam.