Tényleg átalakítják az Anthemet

Pár hónapja már több helyről is hallani lehetett arról, hogy teljes mértékben átalakítják az igencsak félresikerült Anthem világát, most azonban a BioWare egy hivatalos posztban is megerősítette a projektet.

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, egy ideje sejthető volt, hogy a BioWare csapata nem hagyja teljes egészében veszni az Anthemet, és megpróbálja majd kijavítani a legsúlyosabb hibáit. A legégetőbb problémákra a tesztünkben mi is felhívtuk a figyelmet; a játékban kevés volt a tartalom, rosszul skálázták a lootrendszert, repetitívek voltak a küldetések, és még a történetvezetés sem volt mindig a helyzet magaslatán.

A BioWare friss posztja szerint a következő hónapokban annak a hosszútávú projektnek szentelik majd az idejüket, hogy újragondolják és átalakítsák a játék által kínált élményt, izgalmasabb kihívásokkal, érdekesebb feladatokkal és kielégítőbb jutalmakkal próbálják majd meg felvértezni az alkotást, miközben a repülés és a harc eredeti stílusát megőrzik.

Amíg el nem készül a rajongók által csak Anthem 2.0-nak nevezett javított verzió, addig marad a jelenlegi Anthem, amihez az ígéretek szerint azért elvétve még érkeznek majd újdonságok. Bár a februárig fennhagyott karácsonyi díszek után azért erre nem vennénk mérget…

14 komment - szólj hozzá!