Munkatársakat keres a Gamekapocs!

Mivel újabban ki sem látunk a tesztjátékok és a hírek mögül, úgy döntöttünk, hogy bővítjük a csapatunkat: munkatársakat keresünk, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

Kommentek

#172
#168: Ha már tényleg komolyan gondolod, akkor légy friss, írj egy újat. Számomra picit fura lenne, ha (akárcsak 2 hónappal ezelőtt is) korábban írtál akkor most miért akarsz régi tollakkal ékeskedni. Amennyiben felvesznek, úgy is írni fogsz. És ha jó a cikk már mehet is ki. Kettő: a te stílusod fontos, papír alapú cikkeket jó eséllyel a főszerk. átnézte, javította, stb. Tehát abban már nem csak a te személyiséged van benne. Írj egyet és látni/olvasni fogják hogy te milyen vagy + belinkeled, vagy elküldöd 1-2 cikkedet. ;-)
#171
#157: Hihi, mi Shifty-vel anno ingyen csináltuk. Hajnalban kelés, végigfutottuk a friss híreket a nagyvilágban. Meló/suli előtt gyors szerkesztés, beküldés, feltöltés. Melóból/suliból hazaérve géming, majd cikkírás, tesztelés, és a hogy mi hívtuk, "hírezés". Eszünkbe sem jutott pénz kérni érte. És a mai napig szerelemgyerek a GK, csak közben felnőttünk. Persze csak kicsit.. :) Szóval nem ebből a pénzből fogsz kacsalábonforgót építeni, viszont sokat tanulhatsz, gyakorolhatsz. A kritikát mindig pozitívan fogadd, mert mindig épít. Abban, hogy jobb legyél, abban, hogy megtanuld elfogadni mások véleményét és abban is, hogyan ignorál a nettó baromságokat. :)
#170
#168: Figyelj, küldd be a PC Guru összes számát postán 1990-től, ami megjelent, meglátjuk, hogy elfogadják-e.

Ha van tapasztalatod és már több, akár printben is megjelent anyagod, akkor csak tudsz írni a hétvégén egy 5487 karakter terjedelmű friss anyagot is nekik, ezzel mondjuk megtisztelve őket és emellé nyilván küldhetsz nekik régi cuccot is. Tehát mellé és nem helyette. De ez csak személyes vélemény, nem a nevükben beszélek.
#169
#157: A Gamestar még a jobbik.Az IGN Hungary,na az az igazi pöcegödör.Fél évekig cikkeznek napi szinten valami érdektelen Marvel,vagy SW f*szságról.
#168
Kedves Gamekapocs szerkesztők!

Elnézést a balga kérdésért, de már máshol régen megjelent anyagokat is lehet küldeni? Mondjuk ami printben megjelent?
#167
#146: Hello, ha dobsz egy emailt (vagy akár mások is) a gherpai@gmail.com címre, akkor röviden szívesen válaszolok pár kérdésre ezzel kapcsolatban.
Üdv,
BadSector
#166
Ez a játékteszt most nekem betesz. Szerintem nem lehet egy játékról objektíven és bőven írni ha nincs meg frissen az élmény és nem játszol vele eleget. Gagyit meg nem akarok írni. Persze volt már írásom, de azért "felvételire" jobbat ír az ember. Azért még 23-ig bepróbálkozok, csak konkrétan kikéne gyorsan tolni vmit.

Indítottam saját honlapot, ahol egyedül irkáltam ki a híreket, csináltam a dizájnt, SEO-t, stb (wordpress-el mondjuk ennek a nagy része nem olyan nehéz). És egyébként gyorsabb voltam mint a konkurencia és kevésbé elterjedt dolgokról is írtam. De tényleg. Viszont hamar abbahagytam, mert tőke nélkül nem lehet befuttatni 1 honlapot és ez akkor volt amikor munka nélkül full-time próbálkozhattam. Szívesen lennék hírszerkesztő igazából, főleg ha egy kis szabad kezet is kapok. pl. indie, mmo stb játékokról itt egyáltalán nincs hírközlés.
#165
YanezModerátor
Amúgy de szívesen csinálnám én is ezt, ha az életem nem lenne egy bughalmaz!
#164
YanezModerátor
#162: Én is pont így használom. Nyalilakó szerintem egy kétbalkezes kezeslábas. Adjunk neki fizetett leckéket. Természetesen nem mi fizetnénk, hanem ő nekünk. -_-
#163
#162: Nekem jobb alt és sima az ékezetesek, öü az p és y vele, csak azokból nem tudok hosszút. US kiosztás.
#162
SLi
#159: én is angolt használok, magyar nyelvre állítva, minden ugyan olyan, "ctrl+alt+ j" az "í" és kész
#161
Jelentkeznék!

9tól 2-ig dolgoznék csak, ne keljen csinálni semmit, céges autó, céges telefon, 400 nettó. Ja és persze egy laptop is kéne, lehetőleg macbook, ha ellenőrizni kéne valamit, pl helyesírási hiba stb. .

Köszi.
#160
#159: Én már javasoltalak, emlékszel?
Húzz bele és akkor menni fog! Aztán ha egyszer jövök Pásztóra, dumálunk egyet!
#159
Motoszkál a fejemben hogy félkomoly meg hülye blogposztok után kipróbáljam magamat ebben, legfeljebb kiderül nem vagyok jó benne.
Meg akkor kell egy magyar billentyüzet.
#158
#157: Nyilván nem főállás....Etmz ilyen normal meló mellett végezhető fizukieg szerintem.
#156
#154: Ebben egyet is értünk teljesen, nem kérdőjeleztem meg sehol az álláspontodat, én csak strangernek reagáltam. :D
#155
#154: korrekt.
#154
#151: Nem kell ultraobjektívnek lenni,ezt senki nem is kérdőjelezte meg. Pusztán azt hogy nem fér bele az olyan szintű elvakult fanatikusság mikor még a játék hibáit is pozitívumként akarjuk ráerőszakolni az olvasókra. Szereti a játékot a teszter vagy sem,azért a játék hibáira,hiányosságaira objektíven rá kell mutatnia pont ahogy a pozitívumaira és ennek megfelelően értékelni. Nem 10/10-ezni...10/10 játék egyszerűen nincs.
#153
#151: Örülök hogy így gondolod. Szív legyen benne, az a fontos.