The Division 2 - visszatérés New Yorkba

Jövő hónapban új expanziót kap a The Division 2, a helyszín pedig ismerős lesz: a Warlords of New York a Nagy Almába, azon belül is a hurrikán sújtotta Manhattanbe kalauzol vissza bennünket.

Új fejezet nyílik a The Division 2 történetében: az utóbbi időben Washington környékén tevékenykedő ügynökök a keleti partra látogatnak, hogy ismét rendet tegyenek New York városában. A fejlesztők abszolút élethűen és méretarányosan modellezték le Manhattan déli részét, így sok ismerős helyszínen megfordulhatunk majd, ezek azonban tartogatnak majd pár meglepetést, hiszen a játék története szerint a várost elképesztő természeti csapás érte, az utcákat teljesen felforgatta egy hurrikán.

A Warlords of New York névre hallgató kiegészítőcsomag hozza az elvártakat: új fegyvereket, felszereléseket és különleges képességeket kapunk, a maximális szinthatár 30-ról 40-re emelkedik, és kapunk egy új raidet is, a Fundryt, amely különlegessége, hogy a jelenlegi 30-as és a jövőbeli 40-es szinthatáron is részt vehetünk majd rajta. A Massive Entertainment ígéretei szerint olyan különleges, kifinomult bossharcokra számíthatunk itt, amilyenre eddig még sosem volt példa.

Meglepő újdonság, hogy némi változáson esik át a The Division 2 így is eléggé sokrétű végjátéka. Az eddig megismert tevékenységek nem változnak, csupán kibővülnek, a tartalmi újdonságokat azonban mostantól szezonokra bontva kapjuk majd. Ezek a szezonok három hónapot ölelnek majd fel, és mindegyik hoz magával egy-egy új minikampányt, amelyek során különféle főellenfeleket ismerhetünk majd meg - őket a szezonális embervadászat keretei között tehetjük majd el láb alól, ezért cserébe pedig egyedi jutalmak üthetik a markunkat. Visszatérnek emellett a globális, időszakos események is, valamint kapunk egy ligarendszert, amely trükkös kihívásokkal fűszerezi meg a maximalisták mindennapjait.

A Warlords of New York március 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Stadiára valamivel később fut be a kiegészítő.

15 komment - szólj hozzá!