The Division 2 - visszatérés New Yorkba

Jövő hónapban új expanziót kap a The Division 2, a helyszín pedig ismerős lesz: a Warlords of New York a Nagy Almába, azon belül is a hurrikán sújtotta Manhattanbe kalauzol vissza bennünket.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
Hoppá! Köszi a pontos értelmezést :(
Nekem is nagyon tetszik, de mivel én nagyon le vagyok maradva, meg tudom várni, amig jól le nem akciózzák!
#14
#12: Kicsit utána olvastam a neten, hogy mit lehet tudni arról, hogy fizetős lesz-e és azt találtam, hogy sajnos az lesz. :(
Amit Te találtál, elgeri, az arról szól, hogy a nyolcadik, ingyenes frissítéssel fog megjelenni március 3.-án a dlc. Vagyis a frissítés lesz ingyenes, nem a dlc. :(
Erről szól az a cikk is, ami a Forbes magazin honlapján jelent meg, és arról ír a csávókám, hogy érkezik a fizetős dlc és vége van az ingyenes, első éves időszaknak.

"The Division 2 will be rolling out a huge, paid expansion called Warlords of New York, a break from both its free content model in year one, and also from its Washington DC setting, returning players to the original city from the first game." (https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/02/11/the-division-2-reveals-massive-paid-warlords-of-new-york-expansion/#2463d224c554)

Tehát sajnos fizetnünk kell. :(
#13
#12: Köszi az infót, akkor jól benéztem ezt a 30 eurós árat! :D
De akkor viszont én sem értem, hogy mi a fenéért kérnek el ennyi pénzt? :S
Így viszont meglephetem magam más játékkal a születésnapomra. :)
#12
#11: Ok, ezt találtam a hivatalos oldalán:
"Warlords of New York expansion will be accompanied with the FREE Title Update 8 for all The Division 2 players on March 3rd."

Akkor viszont nem értem miért árulnak most olyan verziót a game-ből, aminek ez a borítója és drágább. Ez csak egy sima early access? Na mindegy :)
#11
Ez most akkore fizetős? Nem úgy volt, hogy a The Division 2-höz nem fog jönni fizetős kiegészítő? Max annyi, hogy aki fizet egy új dlc-ért, az előbb játszhatja?
Szóval ez most akkor teljesen fizetős, vagy csak annak, aki türelmetlen, de pár hét múlva mindenki megkapja, akinek megvan az alap játék?
#10
Bárki bármit mond, nekem eddig tetszik a dlc. Tudom, hogy megint NY a helyszín, tudom, hogy megint hamar repetitívvé fog válni (bár hátha erre most jobban oda fog figyelni az Ubi), de szerintem mindenképp becsülendő a részükről, hogy nem hagyják magára a játékot. Engem nagyon meglepett, mert egyáltalán nem számítottam rá, hogy lesz új dlc, teljesen titokban csinálták. Viszont az, hogy 30 euró az ára, háátt, azt már én is meredeknek tartom egy kicsit, de remélhetőleg nem kell csalódni. Még jó, hogy közeleg a születésnapom, lesz mit kérni. :)
#9
#8: Hát ja, én is két kolleginával játszom újra a heti küldetéseket, bounty-kat és a DZ a 2.-ban már kimaradt pár gyenge próbálkozás után.
De a lényeg, hogy jön új tartalom benne elég szépen, ezért le a kalappal az Ubi elött.
Legalább lesz megint egy helyszin amit kb. 20x ki lehet játszani, aztán jöhet a Division 3 Las Vegas-i helyszinnel, bejárható szállodákkal, sztriptiz bárral, meg mifene.
#8
#7: +1
#7
#6: Az újdonság varázsa elmúlt? Lehet. Viszont ne felejtsük el, hogy a multiplayer tart életben egy játékot hosszú ideig. KIZÁRÓLAG a multiplayer. A shooter kategóriában pedig a pvp jelenti a multiplayert. A division 2 nagyon gyenge lett ebből a szempontból. A cooperatív repetatív hentelés nem kielégítő és hamar kifújt. A DZ, ami naggyá tette az első részt egyszerűen nem létezik a második részben. Az összes ismerősöm, akikkel rengeteget játszottam az első részben mind aktív volt amikor a második rész megjelent. Én mindenki szép lassan lekoccolt, amikor rájöttünk, hogy a DZ szart sem ér.
#6
#5: Szerintem az első részben sem nagyon volt ennyi idő után tartalom, még a teljes packal együtt sem, pedig azért toltak bele kontentet később rendesen. A szettek összeszedése tényleg nehézkes kissé, és nincs is olyan markáns különbség közöttük, mint az első részben, ezt aláírom. Igen, a DLC New York, de én az alapjátékról beszéltem, mert a legtöbben Washington miatt nyavajognak, ami számomra felfoghatatlan, semmivel sem rosszabb helyszín. Összességében nekem is jobban tetszett az első rész (a téli setting egyedül ebben a játékban jött be szerintem, mert amúgy nem a szívem csücske az évszak), de ez nem feltétlenül azért van, mert a 2 rosszabb lenne, pusztán elmúlt az újdonság varázsa.
#5
#4: 150-200 óra játék után nincs "tartalom", a szettek, builtek nehézkesek, sok differencia nincs köztük. A dz használhatatlan, van egy két valamire való raid, de 8 főt nem lehet összeszedni, random csapat kilőve. A hetente újuló invaded talán leköt de az is tidalbasinnel végződik, marad a folyamatos bounty.
"Az meg szerintem a minimum, hogy egy teljes értékű folytatás ne újrahasznosított settingre és helyszínre épüljön." az első rész, New York, Manhattan. Erre jött első dlcnek warlords of New York címmel, szintén manhattani helyszínnel... Ez mi ha nem újrahasznosítás.
#4
#3: És miért is van elbaltázva az alapkoncepció? Semmivel sem rosszabb, mint az 1. rész, és bőven több tartalommal debütált, mint az a megjelenésekor. Az meg szerintem a minimum, hogy egy teljes értékű folytatás ne újrahasznosított settingre és helyszínre épüljön.
#3
Inkább olyan ez mint a halottnak a csók, ha az alapkoncepciót elbaltázták, azt egy nosztalgiafaktor elérésével nem tudják feléleszteni.
Annak ellenére, meg van az 1 és a 2 is. De megvárom vele az első teszteket, majd leárazáskor talán...