Félórán át pörög a Corruption 2029

  • Írta: szlav
  • 2020. február 12.
  • Videó
Link másolása
Alig néhány napja láthattuk a Corruption 2029 első előzetesét, a Mutant Year Zero: Road to Edenért is felelős The Bearded Ladies és a Funcom azonban időszerűnek találták, hogy egy kis nyers játékmenetet is bemutassanak.

Nem fest fényesen Amerika nem túl távoli jövője - az Államok idegen megszállás alá kerültek, a mi dolgunk pedig az lesz, hogy az XCOM-féle taktikai játékokban szerzett tapasztalatunkat hasznosítva egy ütőképes csapattal újra felszabadítsuk az országot. A Corruption 2029-et alig néhány napja mutatta be a The Bearded Ladies és a Funcom duója (akiknek a Mutant Year Zero: Road to Edent is köszönhetjük), ma pedig félórányi vágatlan akciót szállítottak.

A Corruption 2029 meglepően hamar, február 17-én érkezik PC-re, kizárólag az Epic Games Store kínálatába.

1.
1.
ABorealis27
A hétfői megjelenés fényében nem tolták túl a marketinget, az biztos. Ráadásul csak 20 euró, amiből ha valaki még nem használta fel a holiday kuponját, további 10 is lejön...
A játék ez az egy küldetés alapján teljesen rendben van. Láthatóan a MYZ: RE-es alapokra építkeztek, ami nem baj, bár én jobban örültem volna egy folytatásnak, az egy sokkal bájosabb csapat volt. Viszont így az abba a játékba nem passzoló sok új játékelemet bele tudtak pakoni. Gondolok itt a decoy-ra, remote detonationre, protective shieldre vagy a mozifilmekből átvett screamerekre (:D). De átdolgozták az overcharge-ot vagy a sniper lövéseket is (bizonyos fedezékeken átmegy a lövés). A minigun is nagyon látványos lett :).
Jó ez a fejlesztőcsapat, látszik, hogy próbálkoznak mindenfélével és van fantáziájuk is hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...