Folytatást kap az Aladdin

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a tavaly bemutatott élőszereplős adaptáció átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, a Disney úgy döntött, hogy elkészíti a folytatását, mely azonban már nem fogja követni a rajzfilmek által kitaposott utat.

A Variety értesülése szerint a producerek már közel fél éve tervezgetik egy lehetséges folytatás elkészítését, mely az utóbbi napokban kezdett konkrét formát ölteni. Az információk szerint John August és Guy Ritchie párosát az írói szekcióban John Gatins (Flight) és Andrea Berloff (Straight Outta Comton) fogja váltani, míg a producerek Dan Lin és Jonathan Eirich személyében újból visszatérnek az előző rész után.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a rendezői munkálatokért ismét Guy Ritchie lesz-e a felelős, ahogy a színészek pontos kiléte sincs még lefixálva. A stúdió ugyan szeretné, ha Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott is visszatérne, ám a hivatalos felkérés csak a forgatókönyv megírása után válik esedékessé.

A történetet illetően pedig az már biztos, hogy nem az Aladdin 2. - Aladdin és Jafar, vagy az Aladdin 3. - Aladdin és a tolvajok fejedelme adaptációját láthatjuk majd, hanem egy teljesen új vonallal rukkolnak elő az írók.

10.
10.
user101
Ne már, ez a film akkora szar volt, hogy szekunder szégyenérzetem volt a nézőtéren a készítők helyett... :(((
9.
9.
Yanez
Úgy értettem barátaim, hogy a többi színész azért hagyott kívánnivalót maga után.
8.
8.
SLi
Alitólag crossover epizód lesz így hogy már a fox is a Disney tulajdona:
https://m.imgur.com/H6KfTY9
7.
7.
Gykrizsi
#4: Jafar nem tetszett, de a többivel nagy bajom nem volt.
6.
6.
Extol
#4: Jah, hogy az új színészeket be lehet kategorizálni mint "meh". Jó tudni, minden nap tanul az ember
5.
5.
Caleon
#4: Régen éppen azt szerettem a moziban, ha összességében valami tetszett. Ma az már meh kategória. First world problems. :(((
4.
4.
Yanez
#3: Egyedül WS volt jó benne. A többi színész erősen meh kategória. Összességében nekem is tetszett, de lehetett volna jobb is.
3.
3.
Gykrizsi
Szerintem nem volt gond vele, nekem tetszett. Will Smith szerintem nagyon jó volt, elkapta a figurát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...