Folytatást kap az Aladdin

Miután a tavaly bemutatott élőszereplős adaptáció átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, a Disney úgy döntött, hogy elkészíti a folytatását, mely azonban már nem fogja követni a rajzfilmek által kitaposott utat.

A Variety értesülése szerint a producerek már közel fél éve tervezgetik egy lehetséges folytatás elkészítését, mely az utóbbi napokban kezdett konkrét formát ölteni. Az információk szerint John August és Guy Ritchie párosát az írói szekcióban John Gatins (Flight) és Andrea Berloff (Straight Outta Comton) fogja váltani, míg a producerek Dan Lin és Jonathan Eirich személyében újból visszatérnek az előző rész után.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a rendezői munkálatokért ismét Guy Ritchie lesz-e a felelős, ahogy a színészek pontos kiléte sincs még lefixálva. A stúdió ugyan szeretné, ha Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott is visszatérne, ám a hivatalos felkérés csak a forgatókönyv megírása után válik esedékessé.

A történetet illetően pedig az már biztos, hogy nem az Aladdin 2. - Aladdin és Jafar, vagy az Aladdin 3. - Aladdin és a tolvajok fejedelme adaptációját láthatjuk majd, hanem egy teljesen új vonallal rukkolnak elő az írók.

10 komment - szólj hozzá!