PUBG - érkezik a Team Deathmatch

Van élet a battle royale-on túl is. A PlayerUnknown's Battlegrounds tesztszerverein ma élesedett az Arcade szekció, amely további játékmódokkal frissíti az online lövöldét. Ezek közül a klasszikus Team Deathmatch az első.

A 6.2-es frissítés, amelyet már mi is kipróbálhatunk a PUBG PC-s tesztszerverein, számos újítással fűszerezi meg a népszerű battle royale-játékot. A közkedvelt játékmód természetesen nem megy sehova, de a menüben kapunk egy Arcade játéklistát, ahol számos alternatívát találunk majd.

Az első ezek között a Team Deathmatch, amelyet 8v8-as felállásban, hét különböző pályán űzhetünk majd. A játékmódhoz természetesen módosított szabályok dukálnak: előre megadott loadoutok közül válogathatunk, kizárólag belső nézetből követhetjük az eseményeket, a csapatsebzés ki lesz kapcsolva, az életpontjaink pedig idővel visszaregenerálódnak majd. Az utóbbihoz egyébként érkezett egy csavar az úgynevezett Boost Gauge személyében. Ezt az energiacsíkot öléssel és pontszerzéssel tölthetjük majd fel, cserébe pedig ez lesz a visszatöltődő életpontjaink forrása - a fejlesztők ezzel próbálják ösztönözni a játékosokat arra, hogy mindvégig részt vegyenek az akcióban.

Ha nem jön közbe semmi, akkor az új frissítés jövő héten már a hivatalos szerverekre is megérkezhet PC-n, utána pedig a konzolos változatokon a sor.

1 komment - szólj hozzá!