PS4-re tart a My Friend Pedro

Gépfegyveres piruett, gördeszkák, falról lepattanó fejlövések és rengeteg banán - kevés menőbb játék létezik a My Friend Pedrónál. A Devolver és a DeadToast agymenése hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teheti.

Talán egy játék sem ötvözi olyan tökéletesen a balett könnyed eleganciáját a gengszterek utcai vérontásával, mint a My Friend Pedro. A buliból már tavaly nyáron kivehette a részét a PC-s és switches brigád, decemberben pedig Xbox One-ra is ellátogatott a maszkos halálosztó, így csak a Sony-pártiak maradtak ki a jóból - a jelek szerint ez hamarosan megváltozik.

A PEGI néhány napja bejegyezte a játék 16-os korhatár-besorolását PlayStation 4-re, így gyakorlatilag elkönyvelhetjük, hogy nincs már messze a port hivatalos bejelentése (és vélhetően a megjelenése sem). Az egyszerre két fegyverrel való célzás kifejezetten prímán működik a hagyományos játékkontrollereken - erről az Xbox- és Switch-tulajok tanúskodhatnak -, így egészen biztos, hogy a DualShock 4-hez szokott játékosok is jól fogják érezni magukat.

További infóért csekkoljátok le a játékról írt tesztünket!

0 komment - szólj hozzá!