DOOM Eternal - terítéken a Battlemode

  • Írta: szlav
  • 2020. február 13.
  • Videó
Link másolása
Nehéz bármivel is összehasonlítani a DOOM Eternal sajátos, aszimmetrikus többjátékos módját. A Battlemode őrületes sebességű online arénaharcokat ígér a Slayer és a démonok között - lássuk, hogyan is fest ez!

Már alig várjuk, hogy belevessük magunkat a DOOM Eternal őrületesen pörgős kampányába, de nem feledkezhetünk el a Battlemode-ról sem, amely két valódi játékos által irányított démont és egy hordányi töltelékellenfelet ereszt a Doom Slayer nyakára. Az id Software és a Bethesda már korábban is bemutatta a játékmód alapjait, ma viszont több mint 12 percen át követhetjük a zúzást, hála az IGN First sorozatának.

A videót nézve hamar kiderül: a Battlemode jóval több az agyatlan hentelésnél. Egy meglepően taktikus, néha macska-egér játékra emlékeztető mód ez, ahol nem csak a gyors reflexek, de a taktikus megközelítés és az erőforrásaink okos menedzselése is jó szolgálatot tesznek. Habár elsőre úgy tűnhet, hogy az egyszemélyes mészárlást végző Doom Slayer borzasztó fölényben van a limitált tűzerejű démonokkal szemben, a két gonosztevő csapatmunkája, valamint a pálya és az AI-démonok okos kihasználása pillanatokon belül megfordíthatja a meccsek menetét.

A DOOM Eternal március 20-án rajtol el PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Stadián, később pedig ellátogat Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...