Darksiders Genesis - holnaptól konzolokon is

Néhány hónappal a PC-s és stadiás rajt után holnap végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is megjelenik a Darksiders-széria legújabb darabja, a Genesis. A jeles alkalmat egy utolsó előzetes kíséri.

Nem volt hiba nélküli a Darksiders Genesis eredeti rajtja. Habár az egyedül vagy párosan is űzhető hack and slash akciójáték gördülékeny, látványos és úgy általában nagyon könnyen szerethető volt, olyan sok és hatalmas technikai hiba tarkította azt, hogy a játék olykor szinte teljesen játszhatatlanná vált. Nem is baj tehát, hogy a konzolos brigádnak várnia kellett a megjelenésre - reménykedjünk benne, hogy ez a néhány hónap elég volt arra, hogy a fejlesztők kigyomlálják a bugok nagy részét!

A Darksiders Genesis nem csak az izometrikus nézetben és a kooperatív módban újított - a történet közvetlen előzménysztoriként szolgál a számozott részekhez, így Strife és War kalandjára nem vet még árnyékot az ítélet, amint a Charred Council a háború lovasára kirótt. A pörgős, látványos és sok kihívást tartogató harcok mellett jut idő a platforming szekciókra és az ötletes logikai feladványokra is.

A játék már elérhető PC-n és Stadián, a PS4-es, Xbox One-os és Switch-port pedig holnap, azaz február 14-én érkezik.

8 komment - szólj hozzá!