Backbone - egy noir mosómedve kalandjai

  • Írta: gorien
  • 2020. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Backbone-ban egy ballonkabátos mosómedve, Howard Lotor nyomozását követhetjük, ahogy egy elsőre hétköznapinak látszó ügy végére próbál járni az antropomorf állatok lakta, alternatív Vancouverben.

Valahol, egy alternatív univerzumban lévő Vancouverben egy ballonkabátos mosómedve rója az esős utcákat, hogy egy rejtély végére járjon. A Backbone egy film noirok által inspirált játék, amely egy antropomorf állatok lakta, disztópikus világban játszódik. A főszereplő Howard Lotor bérelhető magánkopó, aki Odette Green hétköznapinak tűnő ügyét próbálja felgöngyölíteni.

Az EggNut alkotása a point and click játékokat próbálja megreformálni azzal, hogy a kattintgatáson kívül a nyomozást például lopakodós jelenetekkel is feldobja. Lotor előtt számos nyom hever, és a játékos dolga lesz eldönteni, melyikeket érdemes követni, miközben kihallgat mindenkit Vancouver legkülönbözőbb negyedeiben. A Backbone élményét pixel art grafika és fülbemászó jazz egészíti ki.

A játék 2021-ben jelenik meg PC-re és konzolokra, de egy ingyenes demó (ami a prológust dolgozza fel) már elérhető a Steamen.

2.
2.
Extol
Várós! Épp most játszom Blacksad kalandjait. Öröm látni hogy egyre népszerűbb ez a stílus, mivel egyik kedvencem volt régen a Macskafogó, elég közel áll hozzám a "fantasy krimi"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...