Videón látható Robert Pattinson Batmanként

Matt Reeves filmje egy ideje egymás után igazolja az érdekesebbnél érdekesebb színészeket a különböző Batman-gonoszok szerepére, most azonban végre magára a főszereplőre is vethetünk néhány pillantást.

Matt Reeves Batman-filmje göröngyös utat tudhat maga mögött. Már akkor felbukkant az ötlete, amikor a Batman v Superman idején kitágult a DC filmes univerzuma, aztán ahogy az Igazság Ligájára magába roskadt, ennek a sorsa is bizonytalanabbá vált. Szerencsére addig nem jutott el, mint Flash önálló kalandja, amelyről gyakorlatilag még most sem tudunk semmit. Reeves filmje mégis akkor kavarta a legnagyobb port, amikor kiderült, hogy a denevérjelmezt Robert Pattinson ölti magára.

Nos, a kételkedőket nem biztos, hogy ennyi meggyőzi, de a rendező közzétett egy videót a Twitterén, amelyen Pattinson a jelmezben látható. Ahogy az lenni szokott, új feldolgozáshoz új öltözék dukál, és a sejtelmes fényviszonyok ellenére szemügyre vehetjük az új változat részleteit. Michael Giacchino zenéjéből is hallunk pár taktust.

A The Batmanről nem tudni még, hogy lesz-e bármi köze a DC filmuniverzumához, vagy teljesen különálló alkotás lesz, mint a Joker. Annyi azonban biztos, hogy ambiciózus szereplőgárdával rendelkezik máris: Zoe Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis és John Turturro már a fedélzeten van. A film a jelenlegi tervek szerint 2021. június 25-én várható.

12 komment - szólj hozzá!