Videón látható Robert Pattinson Batmanként

Matt Reeves filmje egy ideje egymás után igazolja az érdekesebbnél érdekesebb színészeket a különböző Batman-gonoszok szerepére, most azonban végre magára a főszereplőre is vethetünk néhány pillantást.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
Kíváncsi leszek Battinson-ra... Muhahaha! Ja nem! Leszarom... Batman sux! :)
#11
#4: amúgy tényleg, régen amikor nem voltam benne annyira a filmekben ha meghallottam Dicaprio nevét akkor "ja az a nyálas buzi a titanicból..." aztán láttam a Téglát meg hasonlót és wow, egy a kevés közül akik a mai napig képesek hozni ugyan azt a színvonalat mint a 20 évvel ezelőtti filmjeikben
#10
jah hogy most vámpír lesz a batmen
#9
#7: Teljesen elképzelhető.Mondjuk az Alkonyatban nem ő volt a fő gond,hanem a sztori volt borzasztó klisés.Én megnéztem mindegyiket,mert a barátnőm szereti,de az a film forgatókönyvből adódóan szar.Na meg Kristen Stewart búval b*szott arckifejezése az első film után már fárasztó volt.
#8
#2: Én nem is tudtam, hogy ilyen lehetőség is van, hogy ez egy jó film lesz, vagy Nolan filmjeihez hasonló lehet. De előtte mondjuk nem is néztem utána semminek ezzel a filmmel kapcsolatban.
#7
#5: "mert az Alkonyaton kívül semmi mást nem néztek meg tőle"

Szerintem sokan még azt SE látták. :)
#6
#4: Mondjuk a Titanic előtt is bizonyított már, hogy remek színész. Nálam a Titanic mélyrepülés volt már.
#5
#1: Szerintem a legtöbb ember csak azért hurrogja,mert az Alkonyaton kívül semmi mást nem néztek meg tőle,pedig régen aztán tényleg olyan színészeket válogattak Batman/Bruce Wayne szerepére,akikre abszolút nem illett.
Michael Keaton például szerintem sok mindennek nézett ki,csak nem milliárdos,nőcsábász playboy-nak.
#4
Meglátjuk. Annak idején Dicaprio-t is sokan nyálas gyerekként könyvelték el a Titanic (meg a R&J) miatt, és tessék mi lett belőle.
#3
#2: Én inkább Patiban bízok. Ha kiakar törni a csillámvámpír kategóriából,akkor mainstream filmben is jó alakítást kell hoznia.
#2
#1: +1

Már megy a neten a "jól néz ki az új DareDevil" mindenhol... pedig ez egy jó film lesz.
Pattinson remek színész... csak hát mindenkinek a csillámvámpír maradt meg.
Én különben egy Nolan filmjeihez hasonló alkotásra számítok és szinte biztos vagyok benne, hogy ez a szereplőgárda ezzel a rendezővel nagyot tud alkotni.
#1
Jó lesz ez, Pattinson tehetséges színész, Reeves is jó, a ruha meg menő.