Mozgásban a Halo: Combat Evolved - Anniversary

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 14.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan tovább bővül a PC-s The Master Chief Collection, melynek következő címe a Combat Evolved - Anniversary lesz. Utóbbi első bétatesztelése a napokban kezdetét vette, így meg is érkeztek az első gameplay felvételek róla.

A közel 44 percnyi anyag egyik érdekessége, hogy a Halo: Combat Evolved - Anniversaryben egyetlen gombnyomással válthatunk az eredeti grafikus motor által biztosított látvány, illetve az optikai tuningon átesett verzió között, a különbség pedig elképesztő.

Nem csak a textúrák felbontása nőtt meg, hanem kompletten új bevilágítást, árnyékolást, élsimítási eljárást, és még számtalan új effektet is kaptunk, melyek együttesen ugyan hajlamosak a duplájára növelni az optimális gépigényt, ám cserébe tényleg drasztikus minőségbeli ugrást láthatunk.

A PC-s Halo: Combat Evolved - Anniversary pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a hivatalos álláspont szerint a 343 Industries csapata igyekszik még a 2020-as év során befejezni a fejlesztési munkálatokat.

1.
1.
user101
360-on mondjuk jó volt, csak unalmas mind a dög... Gyerekkel coop elviselhető... Kíváncsi leszek erre is, majd lenyomjuk mindet coop oszt jó napot! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...