Stranger Things - Oroszországból szeretettel

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Megkapta az első nagyobb lélegzetvételű teaser előzetesét a Stranger Things negyedik évadja, melyben ezúttal már tényleg magunk mögött hagyjuk Hawkinst. Az új helyszín mellé pedig egy hatalmas csavar dukál.

A teaserrel érdemes óvatosan bánni, mivel szorosan kapcsolódik a harmadik évad zárásához, így ha a korábbi epizódok eddig kimaradtak volna, akkor jelen videó megtekintése előtt mindenképpen érdemes azokat pótolni.

Annyit viszont komolyabb spoiler nélkül elárulhatunk, hogy ahogyan azt már egy ideje tudni lehetett, egyelőre tényleg búcsút intünk az eddigi központi helyszínnek, vagyis Hawkinsnak, és helyette a fagyos Szibéria felé vesszük az irányt, ahol egy szovjet kísérleti munkatábor kerül majd a figyelmünk központjába. Innen persze a Tótágas rémisztői lényei sem hiányozhatnak majd.

A Stranger Things negyedik évadjának pontos megjelenési dátuma még egyelőre nem ismert.

18.
18.
kopic
#10: Micsodat? Elég egyértelmű volt uccso rész stablistaja után asszem, hogy nem halt meg a seriff....
16.
16.
Firsttime
#15: Jó hát persze én is egyből rá gondoltam. De mégis. Na. Nemszép dolog.
15.
15.
Shame
#13: Bár mondjuk az első évad végén mikor 11 meghalt vagy eltűnt a sheriff meg vitt az erdőbe ki sütit vagy mit abból le lehetett vágni, hogy 11-nek vitte. Vagyis én egyből fellelkesedtem, hogy él a kiscsaj. Itt a 3. évad végén is egyből mondtam asszonynak, hogy tuti a sheriff az amerikai.
14.
14.
Shame
#13: Igen ez jogos. Főleg a sheriff meg a csaj komoly várják a kódot erre a gyerekek duettet énekelnek. És a fej amit vág a sheriff meg a csaj az megfizethetetlen!
13.
13.
Firsttime
#11: De, mert még a sorozat megjelenése előtt megválaszoltak egy kérdést. Amíg valami nem biztos, addig csak találgatás fikció. Innen már biztos. Neverending nekem is egyik kedvenc részem, főleg azért, mert hogy ki van akadva minden szereplő rajta :D
12.
12.
Shame
Ja és a neverendig story dal hát az fenomenális volt vagy ötször visszanéztem. Kiskorom egyik meghatározó filmje volt a végtelen történet az egyik első film volt amit moziban láttam.
11.
11.
Shame
Spoiler!!!!! Szerintem semmit nem lőttek le. A harmadik évad végén mondták, hogy ne az amerikait hozzák szörny kutya etetésre. Ebből mindenkinek leesett, hogy ki az amerikai.
Inkább az a kérdés, hogy került oda a robbanás után felkapták az épp meglógó oroszok mert azt hitték ö is orosz és csak otthon vették észre hogy csak álruhás amerikai
10.
10.
Firsttime
Kár volt ezt így előre lelőni...
8.
8.
markoci555
Nekem nem jött be annyira a 3., de a második kb olyan jó volt mint az első, és eléggé félbehagytak egy szálat, amit vártam, hogy folytatnak a 3-ban, ehelyett megismételték önmagukat

A trailerhez szólva: aki látta a 3-at, és megtudja, hogy ez a kisvidó spoileres, szerintem az első gondolatra tudja mi lesz benne, szóval így nem tudott meglepni
6.
6.
edelwolf
#5: Szerintem szórakoztató sorozat, az első azért ütött nagyobbat, mert ott ismertük meg Tizi képességeit. A 3. évadban elég látványosak az akciók, és a végére pörögnek fel az események. Szóval szerintem nézd meg, a mostanában megjelenő filmeknél nekem sokkal jobb volt.
5.
5.
Yanez
Nekem tetszett az első, de annyira azért mégsem, hogy belevágjak a folytatásba. Habár unokahugom próbált rábeszélni, hogy muszáj megnézzem, mert a második évad sokkal jobb az elsőnél, végül most, hogy annyian mondjátok az elsőre a legjobbakat, örülök, hogy nem vetettem bele magam. Pedig egy hajszálon múlott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...