Stranger Things - Oroszországból szeretettel

Megkapta az első nagyobb lélegzetvételű teaser előzetesét a Stranger Things negyedik évadja, melyben ezúttal már tényleg magunk mögött hagyjuk Hawkinst. Az új helyszín mellé pedig egy hatalmas csavar dukál.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#19
#1: Harmadik evad szorakoztatott a legjobban. A szalak mind erdekesek es humorosak, es nagyon jo erzekkel futnak ossze a megfelelo idopontban. Ekozben folytatodik a tisztelges a 80-as evek elott, olyan kikacsintasokkal, mint a Terminator vagy a Haborus jatekok.
#18
#10: Micsodat? Elég egyértelmű volt uccso rész stablistaja után asszem, hogy nem halt meg a seriff....
#17
#1: Hat szerintem első 2 evadhoz kepest nem lett valami nagy szám. Nagy bajom nem volt vele (bar sokszor untam azért), de semmi extra
1.evad a legjobb utána a 2.
#16
#15: Jó hát persze én is egyből rá gondoltam. De mégis. Na. Nemszép dolog.
#15
#13: Bár mondjuk az első évad végén mikor 11 meghalt vagy eltűnt a sheriff meg vitt az erdőbe ki sütit vagy mit abból le lehetett vágni, hogy 11-nek vitte. Vagyis én egyből fellelkesedtem, hogy él a kiscsaj. Itt a 3. évad végén is egyből mondtam asszonynak, hogy tuti a sheriff az amerikai.
#14
#13: Igen ez jogos. Főleg a sheriff meg a csaj komoly várják a kódot erre a gyerekek duettet énekelnek. És a fej amit vág a sheriff meg a csaj az megfizethetetlen!
#13
#11: De, mert még a sorozat megjelenése előtt megválaszoltak egy kérdést. Amíg valami nem biztos, addig csak találgatás fikció. Innen már biztos. Neverending nekem is egyik kedvenc részem, főleg azért, mert hogy ki van akadva minden szereplő rajta :D
#12
Ja és a neverendig story dal hát az fenomenális volt vagy ötször visszanéztem. Kiskorom egyik meghatározó filmje volt a végtelen történet az egyik első film volt amit moziban láttam.
#11
Spoiler!!!!! Szerintem semmit nem lőttek le. A harmadik évad végén mondták, hogy ne az amerikait hozzák szörny kutya etetésre. Ebből mindenkinek leesett, hogy ki az amerikai.
Inkább az a kérdés, hogy került oda a robbanás után felkapták az épp meglógó oroszok mert azt hitték ö is orosz és csak otthon vették észre hogy csak álruhás amerikai
#10
Kár volt ezt így előre lelőni...
#9
#1: Az 1 volt a legjobb de a harmadik mindenképp jobb a másodiknál.
Várós a 4-ik.
#8
Nekem nem jött be annyira a 3., de a második kb olyan jó volt mint az első, és eléggé félbehagytak egy szálat, amit vártam, hogy folytatnak a 3-ban, ehelyett megismételték önmagukat

A trailerhez szólva: aki látta a 3-at, és megtudja, hogy ez a kisvidó spoileres, szerintem az első gondolatra tudja mi lesz benne, szóval így nem tudott meglepni
#7
#1: Volt benne humor, rejtélyek, eredetiség, dráma, izgalom, akció jelenetek. Csak ennyivel tudott többet, mint az előző kettő évad:)
Azok csak a klisékel tudtak variálni.
Szóval ja, a sorozat legjobb évada volt.
#6
#5: Szerintem szórakoztató sorozat, az első azért ütött nagyobbat, mert ott ismertük meg Tizi képességeit. A 3. évadban elég látványosak az akciók, és a végére pörögnek fel az események. Szóval szerintem nézd meg, a mostanában megjelenő filmeknél nekem sokkal jobb volt.
#5
YanezModerátor
Nekem tetszett az első, de annyira azért mégsem, hogy belevágjak a folytatásba. Habár unokahugom próbált rábeszélni, hogy muszáj megnézzem, mert a második évad sokkal jobb az elsőnél, végül most, hogy annyian mondjátok az elsőre a legjobbakat, örülök, hogy nem vetettem bele magam. Pedig egy hajszálon múlott.
#4
Köszönöm az infókat! Az első tetszett, a másodiknál úgy éreztem, mintha az első fárasztobb, nyakatekertebb változata lenne. Lehet akkor belekezdek a harmadikba, aztán kiderül menetközben!
#3
#1: Meg lehetett nézni, mert utána legalább már nem fog érdekelni a következő évad :D
#2
#1: Érdemes belevágni,de az első évad volt magasan a legjobb,őszintén szólva nekem a 3. már sok volt,de azért tudott annyit mutatni,hogy végig nézzem.
#1
A harmadik évad milyen volt? Valaki aki látta: Érdemes belevágni?