Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
Ha másra nem is, legjobb technológia és audio abszolút jár a Death Strandingnek. Magasan veri a többit ebből a szempontból. Control is szép de rendkívül optimalizálatlan. Remélem a sony tényleg megveszi a remedy-t és csak egy platformra kell optimalizálniuk.
#4
SLi
#3: szép csendben klasszikus lesz belőle szerintem, nagyot javítottak a Quantum Break után bár én néha még azt is tudtam szeretni, Beth karaktere és története az egyik legjobb legtragikusabb amit játékban valaha alkottak szerintem, kár hogy maga a játék ezer sebből vérzett
#2
Erre a játékra mondjuk 2000-ben se dobtam volna hátast, főleg hogy tele volt minden ingyenes hasonló flash játékokkal kanos birkáktól kezdve Beavis és Butthead-ig. Persze értékelem a fejlesztők odaadását, de elég szomorú ha manapság ilyesmi ekkora szenzációnak számít, nagyon le lettek adva az igények.
#1
El is felejtettem, milyen fos volt a felhozatal...