Új Rainbow Six: Siege-operátorok a láthatáron

A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb update-jét, amely két operátort és egy pálya-reworköt tartalmaz. Oryx faltörőkosként érkezik a játékba, míg Iana a sokkal finomabb eszközök híve.

Az idei Six Invitational alatt a Ubisoft lerántotta a leplet a Rainbow Six: Siege Year 5-ját elindító update-jéről, amely az Operation Void Edge nevet viseli. Ahogy a korábbi update-ek, úgy ez is tartalmaz két vadonatúj operátort (egy védekezőt és egy támadót), valamint az egyik pálya újradolgozását. A bejelentéssel együtt egy, az újdonságokat bemutató videó is érkezett.

A védekező operátor neve Oryx, aki igazi kemény legény. Neki új kütyüre sincs szüksége, a teste a fegyvere – Remah Dash képességével könnyűszerkezetű falakon és más operátorokon is átgázol. A buldózererő kecsességgel párosul, Oryx az operátorok egyik legakrobatikusabbja.

A támadó operátor Iana erő helyett technikával harcol: a Gemini Replicator segítségével egy tökéletes holografikus hasonmást hoz létre, amit a játékos távolról irányíthat. Felderítésre és az ellenfél megtévesztésére egyaránt alkalmas.

A reworkölt pálya ezúttal az Oregon. Eget rengető változtatásra nem kell számolni, inkább sok kisebbre: a vizuális javításon kívül hozzáadtak vagy épp töröltek átjárókat, bejáratokat, és sokkal több könnyűszerkezetes fallal látták el, ha már Oryx innentől a játékosok rendelkezésére áll.

10 komment - szólj hozzá!