Új Rainbow Six: Siege-operátorok a láthatáron

A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb update-jét, amely két operátort és egy pálya-reworköt tartalmaz. Oryx faltörőkosként érkezik a játékba, míg Iana a sokkal finomabb eszközök híve.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
#4: Most kezdődik majd az 5. év első szezonja.
#7
#2: Már új fegyvereket sem csinálnak, a meglévőekből választanak az új operátoroknak jó pár season óta. Ennek az az oka, idézem: "a játékosaink már kiismerték a jelenlegi fegyvereket, hozzászoktak, szeretik őket, nem kényszerítjük őket bele változásba. Továbbá bosszantó lehet ha új skineket kellene vásárolniuk az új fegyverekre."
ad 1: széjjel nerfelik/buffolják a meglévőket hetente kb
ad 2: ne kelljen skint vennünk? ez annyira röhejes magyarázat, hogy ki se fejtem...
#6
Nekem a tavalyi CoD kilökte. De nem csak nekem, kvázi mindenkinek a bandában akikkel pedig már évek óta toltuk. Mindig változtatnak rajta vmit, de vhogy soha nem ott ahol előnyére válna, szokhatsz bele újra, belefáradtam már, szétcseszik teljesen.
És akkor még elkezdenek minket előre ijesztegetni, hogy Lesiont is átszabják, mert MOST jöttek rá, hogy áttetsző a csapdája és sebez? Wáóóó, azta, nem mondod? Ez a lényege...
Na meg persze ismétlődő operátorokra meg ezer éve meglévő pályák reworkjére arra is van idő.
#5
#3: Ez az a jàték amit imádtam anno de valami irdatlan mód el****ult... és elég gáz hogy ez az eggyetlen a piacon... ezért is tolnak bele olyan nulla tartalmat és operàtorokat amit 2 wc-zés között kitalálsz.
#4
#2: 4. Season azt hiszem. Amint làtod tud ez még tovàbb is...
#1
Nah ezt nevezem mélypontnak...