Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 17.
  • Toplista
Link másolása
Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Még mindig a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare vezeti a brit toplistát, azonban a bronzérmesünk új, a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 remasterelt változatát tartalmazó Yakuza Remastered Collection csípte meg a harmadik helyet. Lejjebb többnyire a szokásos slágerjátékokat találjuk meg.

Kivétel még a Dreams, amelynek a teljes verziója a nyolcadik helyen kezdett a listán. Újonc volt még - de a legjobbak közé nem fért be - a Darksiders Genesis konzolos kiadása, amely a tizenegyedik helyre ért oda, míg a Street Fighter V: Champion Edition a harminchetedik lett. Érdemes megemlíteni, hogy a Zombie Army 4: Dead War már csak a huszonnegyedik, míg a Ring Fit Adventure a negyedik helyről egészen a harmincadikig esett vissza - valószínűleg készlethiány miatt.

  1. FIFA 20
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Yakuza Remastered Collection
  4. Star Wars Jedi: Fallen Order
  5. Grand Theft Auto V
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Minecraft
  8. Dreams
  9. Luigi's Mansion 3
  10. NBA 2K20
8.
8.
crytek
Ezek a Yakuzák is kaphatnának pcs portot. Nemsokára jönnek a meglévők xboxra is
3.
3.
Duken
A Dreams 91%-os metacriticen mind a kritikusok mind a userek szerint. OoO Miért nem hallani erről a játékról? Hihetetlen hogy szinte egyáltalán nem reklámozta a sony de a youtube, twitter, reddit-en mindenki a dreamsről beszél. Wtf?
1.
1.
Juha
A GTA5-öt minden brit megveszi havonta, vagy mi? Jó játék, el lehet vele ökörködni, de annyi ideje van a toplistában, hogy kb. 150-200 milliós eladásai lehetnek csak a UK-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...