Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.

Évek óta rebesgetik a pletykát, miszerint a Blizzard és a Netflix közös animációs filmet készítene a Diablo alapján, mégpedig a Castlevaniához hasonló anime stílusban.

Úgy tűnik, hogy az eddig csak szóbeszédként terjedő kollaboráció előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, az Activision Blizzard Studios elnöke, Nick van Dyk ugyanis már a saját LinkedIn-profilján is értekezett a projektről. Ebből megtudhattuk, hogy a sorozat jelenleg preprodukciós állapotban van, ha pedig elkészül, világszerte láthatjuk majd azt a Netflix kínálatában.

Ez pedig nem minden, Nick van Dyk ugyanis elárulta azt is, hogy egy másik animációs szériát is sikerült eladnia, habár arról nem szól a fáma, hogy pontosan kinek. A részletek itt a korábbinál is szegényesebbek, azt azonban leszögezhetjük, hogy a sorozat az Overwatch világában játszódik majd.

A két sorozatról érkezett hírek remekül összecsengenek a legutóbbi BlizzCon eseményeivel, hiszen tavaly ősszel bejelentették a Diablo IV-et és az Overwatch 2-t is. Nem lepődnénk meg tehát, ha a játékok premierje környékén képernyőre kerülnének a fent említett adaptációk is.

3 komment - szólj hozzá!