Az Epic még eggyel növeli a tétet

Azt hittétek, hogy a héten csak egy játékot kapunk ingyen az Epic Game Store jóvoltából? Hát, ezt jól benéztétek! Csütörtöktől a már korábban beígért Faeria mellé csatlakozik az Assassin’s Creed: Syndicate is.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#17
#7: Igen a store-ra gondoltam.
#16
#15: Szerintem a 3. is jó volt, bár azt a sztori módot nem tudtam hova tenni :D

Éppen csak túlélsz egy támadást, felgyógyítanak, majd beküldenek egy harci játékba ahol vidáman közlik, hogy nopara, ha meghalsz instant feltámasztunk.

Dafaq.
#15
#9: UT 2003, UT 2004...
#14
#13: Igen. Az új UT is hiába játszható, kukázták és nem fejlesztik tovább. Pedig igen csak jó lenne...
#13
#7: Hát igen, csak a múlt az a múlt, a Gears 3 után a Judgment volt és aztán mi? A nagy büdös semmi, Paragon elbaszva Fortnite BR pénznyomtató miatt, vagy mi van az új Unreal-lel? Semmi, azóta lófasz a cég, már bocsánat.
#12
#11: Csak azért emlékszek mert nem sokkal előtte vettem egy Radeon 1800XT-t :D
#11
#10: Na akkor a dögségnek véget vetek... :)

Kiadási dátum Xbox 360
US: 2006. november 7.
EU: 2006. november 17.
Microsoft Windows
US: 2007. november 6.
EU: 2007. november 9.
#10
#9: Főiskolás voltam mikor megjelent, szal 2007-08 lesz az (legalább is PC-n).
#9
#8: 15 évvel ezelőttről volt szó, azért ítam a GoW-t, mert az talán pont 2005 vagy 2006. :)
#8
#7: Meg ugye az Unreal Tournamenteket se feleftsük el...
#7
#1: Volt Epic... Étt olyan nyomorult, a játékiparra minimális hatást sem gyakroló dolgokon ügyködött mint a Gears of war. (sejtem, hogy a boltra érzed, csak az olyan fillérbaszóknak üzenem mint "tudjukki", akik azt hiszik az Epic egy kis lófaszka, aki a 40%-nyi tencent nélkül semmire se mennének).
#6
Nem rossz játék, bár szokásomhoz híven ezt sem vittem végig. Jó a hangulat és a helyszín és egész jól el lehetett lopakodni. De nekem a faszi nem tetszett. Rosszul voltam mindig, amikor megszólalt és abszolút lehetetlenné tette, hogy játsszak a játékkal, annyira nem volt szimpatikus. A csaj szál bejött, ha olyan lett volna végig, akkor végigviszem a játékot.
#5
No thx.
#4
#3: Én is imádtam ezt a macskaköves hangulatát, az atmoszféráját, és úgy ahogy van az egészet. :-) Nálam dobogós a szériában, csak a 2. rész és a Black Flag előzi meg.
#3
A syndicate szerintem gameplayben az egyik legjobb assassins creed, egyedül a főszereplő testvérpár nem túl acélos, ahogy a történet se. Mindenesetre nagyon élveztem a boxmeccseket, a területfelszabadítást is, és a stealth is sokkal jobb mint a unityben. Örülök a game-nek, régóta ki akartam pörgetni még egyszer.
#2
#1: örlök=örülök :)
#1
Milyen szép lett volna ha kb 15 évvel ezelőtt is lett volna Epic. Presze most is örlök a sok ingyen stuff-nak, csak már időt nem tudok rászánni annyit.