Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?
  • Írta: sirdani

Kommentek

#18
#15: Nálunk volt még egy Avia is, arról kaptatón le kellett szálljunk, felkísértük a dombra, ott gépjárműre! oszt hadd szaladjon. De volt egy halom Ural, meg KRazok, sőt még csepelek is. Ja meg Zil műhelykocsi, éééés, de régen volt, a parancsnoki autó egy 2107-es Lada volt:-)
#17
Mamu!
Nyekeregtek, csikorogtak, pöfékeltek, fapadosak voltak, de tették a dolgukat. Egyedül az volt akadály előttük, ha elromlottak. Ennek ellenére sokan szerették a vasakat.
#16
#15: Én már akkor is boldog leszek ha majd egy quad túrára eljutok egyszer. Amúgy kipróbálnék ilyen nagyobbat is mint amivel neked volt szerencséd.
#15
Jájj ki nem bírom, hogy villantsak, a 4320-as Ural egy évig az enyém volt a seregben.
https://drive.google.com/file/d/1-ms-LxY-3OxR7k6MMjjB_jIFE6zUR9UP/view?usp=drivesdk
#14
Az alapjáték 2016 óta megvan, nagyon szeretem. Habár a modderek is gondoskodnak folyamatosan új pályákról, járművekről, stb. azért örülök, hogy hivatalos új tartalmak is jönnek.

Kamerakezelés nekem (is) bosszantó volt, a rövid látótáv, és graf. is kifogásolható, de a fizika kárpótolt mindezekért.

Amúgy ezek nagy dögök engem is gyerekkorom óta lenyűgöznek. KRAZ, ZIL, Ural, KAMAZ, stb.

https://i.imgur.com/xIDfTyn.jpg
#13
#12: Jaja vannak Rc munkagépek is nekem ami volt Truggy az inkább Monster Truck féle de ment minden dimbes dombos saras homokos köves fűves akárhol a méretéből és a teljesítményéből adódóan. Vannak a youtube olyan videók ahol szinte csak felnőtt idősebb (gyerekek) távirányítózva rakják markolóval a dömpert stb. Gyerekkorból nekem is rémlik és még a benzinkút benzin szaga is ilyen volt nekem ami mára már fúj.
#12
11#
Az igen! Komoly lehet nagyobb méretű R-C munkagépet irányítani, kicsit irigyellek is na! :) Ja, talán a munkagépek kerekeinél a lánctalpak amik jobban vonzanak. Talán nem vagyok/voltam beteg, de kiskoromban még a traktorok gimiabroncsainak a szagát is imádtam, gázolajostól, kenőanyagostól együtt. :))
#11
#10: +1 + földgépek markoló bobcat. Amúgy egy komolyabb Rc modellel is élmény kint a szabadban csapatni. Nekem gyerekként még csak vezetékes távirányítós volt. Nemrég valahogy rábeszéltek hogy milyen nagyteljesítményű bitang gépek vannak már és hogy bepótoljam ami kimaradt vettem egy 1/10-es Truggy-t kinti terepre. Nagyon nem gyengék.
#10
8#
Én mindig is imádtam, főleg gyerekként a traktorokat, ahogy gyűrik a talajt, recsegve-ropogva eltörve az ágakat stb. Bármeddig tudnám nézni a manővereket, most talán virtuálisan is kiélhetem eme mániámat.
#9
#5: Szia még Ps4-en terveztem de nem mertem én se megvenni még használtan olcsóbban se aztán karácsonyra vettem egy Xbox-ot is és a Game Passba bent van. Nagyon el lehet vele autókázni akit egy kicsit is vonz ez a lassabb terepezés nem igazán fog csalódni. Lehet állítani a meghajtást a váltást pl a jobb analóg karral úgy kell sebességbe rakni ahogy a valóságban szóval nem csak le és fel hanem pl előre balra fel egyes jobbra le hátra rükverc persze lehet automatán is. Megyek is valamelyik nap újra vele.
#8
Szomszéd utcanknal van egy kisebb erdő. Épp fakitermelés folyik 1hete. Ahogy dolgoznak a gépek tisztara mint a játék. Laviroznak a fák kozt, megpakoljak az "utánfutót", ropognak az ágak, sullyed a kerek. Mintha óvodás lennék ugy bamulom kutyasétáltatás alatt
#7
"egyelőre csak az Epic Games Store kerül bevetésre"
Ban. Pwdig az előző részek megvannak DLC-kkel együtt.
Ha jön steamre megveszem. No flamewar pls, ez az én döntésem.
#6
Lesz benne oshkosh is + nagyobb pálya + dömper színezés...?, kell!
#5
Szia Darksiders84!
Akkor neked megvan az előző rész, vagy csak próbálgattad pl ismerősnél? Szerintem a mostani verzió rendben lesz, régóta szemezem ezzel a játékkal.

4#
A grafikákra rettentő bogaras vagyok sajnos, de ez a kiegészítő (?) mostani verzió minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésemet.
Egyébként a kicsi látótáv, a halovány színtónusok, az egyhangú táj ami kissé elriasztott előzőleg, viszont a fizikai hatások videòkròl nézve is teljesen rendben voltak. Ez nagy piros pont!
#4
#2: engem nem zavart a kamera. És a grafika is elment pedig ps4en toltam/om. Félévente előveszem, kimaxolok egy pályát, napokig dolgozok, hordom a fákat. Tök jó mai napig.
Új részt inkább amiatt várom mert jobban rafekszenek a terep fizikajara.
#3
#2: Igen jól tudod a tényeket de még ezek ellenére is jó vele kirándulni. Jó lesz ez is vagyis lehet még jobb.
#2
Az jó lesz, ha grafikailag kicsit hozzátesznek a készítők, mert az előző részt emiatt nem vettem meg végül is, pedig egy nagyon jó hiánypótló kis programról van/volt szó! Remélhetőleg a kamerakezelés is kényelmesebbé válik, anno ezt rótták még fel nagy hibának. Ha ezek rendben lesznek, mindenképpen megveszem, jó móka lesz.
#1
Jó lesz, jöhet!