Újabb játékok az Xbox Game Passben

A hónap elején már bővült az Xbox Game Pass, a Microsoft azonban egy második hullámot is tartogatott. Február utolsó hetében a konzolosok hat, a PC-sek öt újabb játékhoz férhetnek hozzá.
  • Írta: gorien

Kommentek

#16
Kingdom Hearts 3, végre kipróbálhatom.
#15
#11: Ja igen én a Just Cause 4 amit letöltöttem de még nem került rá sor csak kb fél óra és az is távozik. Mondjuk nem sokat fejlődött az előző részekhez de azért furcsa mert nem olyan régi tavalyi cím talán és kikerül.
#13
#11: Pár hete vettem meg 3-4k-ért PC-re. Ahogy nézem Ps-re egy tizessel drágább.Nagyon jó játék, de annyit nem biztos hogy ér.
#12
#10: Szerintem meg óriási ugrás volt a Rev1 után minden terén de nem vagyunk egyformák.
Realizmust meg egyiktől se várok.
Oké, az 5 tényleg kb olyan volt ahogy amúgy Afrikát elképzelem vírus nélkül is.
#11
Arról is írhatnának mi mikor kerül ki!!! Mert nem rég kezdtem a shadow of the tomb raidert erre ma azzal szembesültem, hogy már nincs benne... :( ugyhogy várhatok míg pár ezer forintra lemegy majd
#10
#9: Igen ezt emlékszem mondtam is neked, hogy az Uncharted4 ben már nem nagyon van hordamódot megszégyenítő felesleges harc. Szerintem is jobb a Re4 mint a Re5, de mivel volt a kettő között egy gen váltás valahogy minden szempontból realisztikusabb az 5 és ez jól áll neki, csak a hangulatot valahogy nem igazán találta el. A Revelation 2 nem rossz, de valahogy minőség és fantázia terén megmaradt a Revelation 1 szintjén, ami egy kézikonzolos game eredetileg.
#9
#8: RE4 jobb mint az 5, irányításban a 6 jobb mint a 4-5 és nem rossz a maga módján az elborult akcióhorrorfilmes irányával de a legjobb RE toronymagasan a Revelations 2, utána meg a 7.
Unchatred 4 pöpec, pedig a trilógia nekem a gyenge közepes volt csak de 4 javította a bosszantó szarságokat és egy nagyon jó game lett.
Vissza lett szoríta a sok felesleges hordaharc, kalandosabb lett az egész meg úgy mindenben jobb volt mint a PS3 részek.
#8
#4: Rákattintottam a ps4 listádra, elég szép lajstrom, látom van időd játszani. Na és hogy tetszett az Uncharted4, mi különbséget véltél felfedezni ez és mondjuk egy más hasonló játék között és nem csak grafikai szinten kérdezem és a Re4 vagy a Re5 a jobb szerinted, mert látom a Re5 is megvolt? A Re6 ot már nem is kérdezem, az egy kupac szar lett, de eltudom képzelni, hogy neked az is bejött, ezt nem bántásból mondom, csak gondolom neked nincs még olyan kifinomult Re radarod vagy elvárásod egy számozott Re részel szemben.
#7
A Ninja gaiden (2004) minden idők egyik legjobb játéka szerintem. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat.:)
#6
#3: Nem
#5
#3: Talán az 1 nehezebb,nem tudom,én ps-en játszottam,de nagyon imádtam! Rengetegszer vittem végig :) Nekem jobban bejött mint az 1
#4
#3: Nem tudom mert azt nem toltam de rohadék egy game. Amire rájátszik a kamera is.
Ezt meg Fable 2-t vettem anno 360hoz elöször.
#3
#1: Van olyan nehéz,mint az első része volt?
#2
#1: XD
#1
NG2t teljes szívvel ajánlom mindenkinek, szopjatok ti is.