Lelőtték a Project Novát, új EVE-shooter készül

  • Írta: szlav
  • 2020. február 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Habár eddig nem jártak sok sikerrel, a CCP Games ragaszkodik hozzá, hogy egy lövöldözős játékkal bővítse az EVE Online sci-fi univerzumát. Leállt a Project Nova fejlesztése, de a helyét átvette egy újabb tervezet.

Hiába vártunk hosszú éveken át a Project Novára, most már biztos, hogy sosem lát valódi napvilágot az EVE Online univerzumában játszódó online shooter. Az ambiciózus koncepció egyszerűen nem tudott felnőni a CCP elvárásaihoz, így a stúdió végül kukázta azt, de nem érdemes teljesen kétségbe esnünk, ugyanis egy másik multiplayeres lövöldét is puskacsőben tartanak a népszerű MMO készítői.

Amíg a Project Nova fejlesztése Izlandon folyt, a CCP londoni stúdiója egy másik játékon dolgozott - mostantól fókuszáltan, kifejezetten ehhez a csapathoz kerülnek majd a vállalat erőforrásai. Ennek a hivatalosan még nem leleplezett projektnek egyelőre még a kódnevét sem ismerjük, és úgy tűnik, hogy a stúdió a későbbiekben is azt tervezi, hogy a melléhez közel szorítja majd a lapjait. George Kellion, a CCP képviselője elárulta, hogy a stúdió ezúttal kevesebbet mesél majd a játékáról, az ígérgetés helyett akkor mutatják be a fejlesztésüket, ha képesek lesznek teljes pompájában prezentálni azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...