Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.

Nincs még egy olyan hányattatott sorsú mozis videojáték-adaptáció, mint a Sony Uncharted-filmje, de a stúdió mégis foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy kipréselje Nathan Drake eredettörténetét. Jelenleg a hetedik rendezőt keresik a produkció élére, miután néhány hónapja Travis Knight is bedobta a törölközőt, de a jelenlegi állás szerint jövő márciusra datált film forgatása a jelek szerint mégis elindul az eddigi ütemterveknek megfelelően.

Legalábbis ezt állítja Tom Holland, aki a film főszereplőjeként valószínűleg tud egyet, s mást a háttérben zajló munkálatokról. Az IGN-nek adott interjújában a brit színész elárulta, hogy a forgatás négy hét múlva kezdetét veszi, az akciójelenetek mutatványaival foglalkozó csapat pedig már javában megkezdte az előmunkálatokat Berlinben. Természetesen nem csak a német fővárost láthatjuk majd a vásznon - Tom Holland szerint a film igazi világjáró kaland lesz, ő és a Sullyt alakító Mark Wahlberg egész nyáron utaznak majd a forgatás miatt.

Eddig is tudhattuk, hogy az adaptáció Nathan Drake fiatalkoráról, a kincsvadász eredettörténetéről szól majd, Holland azonban elárulta, hogy az új sztori teljesen új, egyedi irányból közelíti meg a témát, így nem a széria harmadik részében látható visszaemlékezéseket látjuk majd viszont. A fiatal színész egyik kedvenc játéka egyébként az Uncharted 4, amelyből különös inspirációt vesz a film, így saját elmondása szerint bármit megtett volna azért, hogy ő játszhassa Drake-et a feldolgozásban.

60 komment - szólj hozzá!