Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

  • Írta: szlav
  • 2020. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.

Nincs még egy olyan hányattatott sorsú mozis videojáték-adaptáció, mint a Sony Uncharted-filmje, de a stúdió mégis foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy kipréselje Nathan Drake eredettörténetét. Jelenleg a hetedik rendezőt keresik a produkció élére, miután néhány hónapja Travis Knight is bedobta a törölközőt, de a jelenlegi állás szerint jövő márciusra datált film forgatása a jelek szerint mégis elindul az eddigi ütemterveknek megfelelően.

Legalábbis ezt állítja Tom Holland, aki a film főszereplőjeként valószínűleg tud egyet, s mást a háttérben zajló munkálatokról. Az IGN-nek adott interjújában a brit színész elárulta, hogy a forgatás négy hét múlva kezdetét veszi, az akciójelenetek mutatványaival foglalkozó csapat pedig már javában megkezdte az előmunkálatokat Berlinben. Természetesen nem csak a német fővárost láthatjuk majd a vásznon - Tom Holland szerint a film igazi világjáró kaland lesz, ő és a Sullyt alakító Mark Wahlberg egész nyáron utaznak majd a forgatás miatt.

Eddig is tudhattuk, hogy az adaptáció Nathan Drake fiatalkoráról, a kincsvadász eredettörténetéről szól majd, Holland azonban elárulta, hogy az új sztori teljesen új, egyedi irányból közelíti meg a témát, így nem a széria harmadik részében látható visszaemlékezéseket látjuk majd viszont. A fiatal színész egyik kedvenc játéka egyébként az Uncharted 4, amelyből különös inspirációt vesz a film, így saját elmondása szerint bármit megtett volna azért, hogy ő játszhassa Drake-et a feldolgozásban.

38.
38.
SLi
nyarlako és ultimate miközben (digitális) nők külsejéről társalognak a gamekapocs hasábjain:
https://i.imgur.com/28uH1gH.jpg
32.
32.
SLi
#29: közel 60 évesen hogy kellene kinéznie?
29.
29.
A Pulyka
#26: Joel inkabb egy leharcolt csatalonak tunt az uccso trailerben. A latottak alapjan mar kerekesszekbol fogja osztani az ellent.
28.
28.
manderel
#17: Mármint milyen hozzáállás?
Valószínűleg azért indítanak fiatal karakterrel, mert ha bejön és sikeres lesz, akkor itt van egy újabb évekig, vagy akár évtizedekig húzható franchise (lásd pl ahogy Arnie összeforrt a Terminatorral, vagy Stallone a Ramboval)
17.
17.
#15: Hagyjuk már ezt, 10 éve is cikis volt ez a hozzáállás. Spoiler: ebből nem lesz film, ha meg igen, akkor akkorát fog bukni, mint az új terminator 3.
15.
15.
manderel
#12: 23 éves, a film pedig a fiatal Drake-ről szól.
13.
13.
Grabowsky30+
12.
12.
Tom Holland...? Nem az játssza azt a gyerek korú pókembert, akit most nyomattak a Marvel-nél? Ő lesz Drake...? Ennyi erőből Danny DeVito is lehetett volna, vagy Whoopie Goldberg.
10.
10.
PapaYeti
Az uncharted 4 et már annyira untam hogy alig vártam hogy vége legyen a végén meg a a call of duty nagyon nem hiányzott szerintem egy klisé halmaz volt ami utan saját csoprotja azt magyarazta, hogy egy jatékos sztori alapu jatékoknak befellegzett azért let olyan amilyen.


Persze izlések és pofonok de nekem nem volt benne egyetlen hűha élményem vagy csak még 10 perc game érzes megvetrem végig nyomtam kész. A kritukusok imádták én nem ennyi.

Ami viszont versenyben van (és mind akcio kaland bar ez habjól tudom eleg fura sokmindent felölelö kategoria.)
Shadownof the colossus (tudom lassu)
Spider man (igen rövid de ha ezt elfogadjuk akkor szuper kis játék)
Last of us (vegyes érzelmekkel de volt benne craft)
God of war (nehéz fokozaton ... féltem hogy mennyire iritálólesz a fia hát nem volt.)
Plague tale ( nem jatszottam végig de az első 30 perc többet adot mint az uncharted 4 végig.)
Astral chain (ez igen pozitív csalódas reszletes jól kidolgozott van benne lélek)
Blood born (zseniális)
Demon soulsb1 es 3 (ritkan jatszok valamit többször végig ezt igen.)
Deat stranding (soha többet még egyszer)
Life is strange .... stb

Ha jól tudom ezek mind akció kaland kategóriába esnek aztan persze azon bellül több alkategoria van ezeket annyira sosem követtem. De ezekben volt egy utazas élményem megmozgatott kirántott a minden napokból tudttam imádni és gyülölni egyszerre.


De nem akarok meggyőzni senkit jelenleg annyi jaték van hogy mindenki megtalálja amit keres. Hugom candy crusht játszik egy éve, hátha neki az kell a munka után jatsza azt én biztos előbb töltök le egy tetriszt. Nem szeretem a túl producerkedett játékokat és utálom a klisét, de a az is igaz hogy vékony lehet a határ a klisé és a jó öreg klaszikus között (nintendo :) pl majdnem minden mariót imádok meg azt is hogy 100adszorra is ugyan az a sztori ;) )
7.
7.
csongor1996
#4: Érdekes én elsőre felfogtam mit is írt. És ő mégis jobban kifejtette a véleményét, mint te a "Nem volt semmi baj a sorozat egyik részével sem" hozzászólásoddal, ami kb ilyen "jó volt és kész" szinten van.
6.
6.
PapaYeti
#4: OFF:
Semmi baj megszoktam hogy agyatlan nyelvészkedések és nyelvi nácik élvezkednek a helyes írásomon. ("olvass többet megtanulsz írni", "lustaság ez semmi más" stb stb... ) Nekem ez általános iskolától kezdve gimnázium végéig folyamatos támadás pont volt az egyik tanárom aki nem mellesleg az iskola igazgatója volt odáig mentt, hogy nem hajlandó jegyet írni a dolgozatomra mert oda kellene írnia és erre az igénytelen munkára nem írja oda. Mikor jelentkezni kellett felső oktatásba körül röhögött minden tanárom, hogy mit képzelek. Gond nélkül átlagon fellüli átlaggal egyszer évfolyam elsőként doktoráltam. Osztály találkozón pedig hüledeztek és gratuláltak... de megmonddtam nekik, hogy lehet is mert ők aztán nem tettek ehhez hozzá semmit. A helyes írásom azóta is egy nulla, de a saját területemen jó vagyok itthon is külföldön is és a hivatalos irásaimat folyamatosan egy Írni olvasni nállam sokkal jobban tudó ember javítja... . Szóval beállhatsz a tökéletes nyelvtannal szórakozó nyelvi nácik sorába akik nem látnak túl az egyébként is kaotikussan és logika nélkül szabályozott nyelvtannal szórakoztatják magukat. Aki meg hozzám hasonlóan nem tud helyesen írni és lassabban olvas mint az átlag az ne bújjon a diszlekszia diagnózisa mögé mert én igen is súlyos diszlekesziával végig csináltam az egyetemet, de a nyelvi nácikból azóta sem kérek.
Remélem azt is így lekorholod aki dadog.

Ne erről az elkövetkező 10 éveben ennyit néha jó kiengedni a gőzt.

Ez után kérlek ne olvass el egy komentemet sem nem szeretnélek felzaklatni a helyes írásommal. Vagy javítsd ki és küld vissza ;)
5.
5.
Slik
szerintem a jatekok mar kozel fimhez illo tortenetvezetest es latvanyt nyujtottak
ahogy ismerem oket csak egy nagyot fog rombolni a szeria neven ez a cgi holywood puncs mint a tomb raidernel
4.
4.
mustang74
Nem volt semmi baj a sorozat egyik részével sem. Az viszont már jobban aggaszt, hogy olyanok próbálnak véleményt irni akik még az általános iskola első osztályos írni tanulók színvonalát sem üti meg. Vagy nem veszi a fáradtságot a normális fogalmazásra. Megtisztelhetné a másikat azzal, hogy ne kelljen külön kisilabizálni mire is gondolt. Elnézést kérek mindenkitől a nem témába vágó irományért de már régóta érlelődött bennem. Nem véletlen az sem hogy ritkán nézek rá a kommentekre.
3.
3.
Cuppak
#1 Egyetértek, megvettem a trilógiát + a 4-t nemrég, a 2 istenien jó volt szerintem, a többi viszont elég meh volt
1.
1.
PapaYeti
Kb ezt a színvonalat vártam a filmtől ha annyira ütős lesz a sztori mint a játékban.
Sármos szegény ürge kincsre bukkan gazdag gonosz cég mindig pont a nyomában. Hatalmas puff puff sármos most már kicsit kicsit koszos főhős frappáns mondattal lelép a kincsel és a gyakorlatilag kellék ként használt mutatós nővel... . (kivéve a második részt az jó volt a többi erős közepes)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...