Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.
  • Írta: szlav

Kommentek

#60
#58: Deja vu érzésem van, ezt egyszer mondtad már. De mostmár tuti örökre bevésődött a fejembe, mert ez az igazság, én meg rohadt rosszul tudtam.
#59
#55: Ja tényleg baszki! Ezt benéztem, pedig valamikor pont ezért ajánlotta a könyvet meg filmet valaki, hogy az mennyire Last of Us-os. A filmet megnéztem és valóban, de ezekszerint csak véletlen egybeesés.)
#58
#54: Egy 2006-os BBC doku film adta az ötletet, ami a Cordyceps gombát mutatta be, és ami ugyan főleg rovarokat támad meg, de okoz "hasonló" testi elváltozásokat és a motorikus képességek felett lényegében átveszi a hatalmat. A játékban ennek egy "mutálódott" változata, alfaja (vagy mi a szép szakszó erre...) okozza a fesztivált.
#57
#56: Rég leszarom ezeket a belterjes médiumokat és azt se hiszem el amit kérdeznek, az.
Meg a belőlük táplálkozó clickbait felháborodókat, az is már külön iparág.
#56
#41: https://www.rt.com/news/481220-games-journalism-clique-industry/

Durva! Kíváncsi vagyok mi a véleményed?
#55
#54: Abból nehezen mert a tlou 2013-as és ugye az csak a megjelenés, nem akkor lett megírva.:)
#54
#51: Ez a gombafertőzést ami a játékban egyébként egy 2014 es könyvből vették át ha minden igaz, a címe: Kiéhezettek. Film is van belőle azonos címmel és nem is rossz és helyenként nagyon emlékeztet a képi világa a játékban látottakéra, akinek tetszik a játék annak talán a filmet is érdemes megnéznie.
#53
#51: Persze. De ha "még ezt is megadom" alapon nézem, akkor is végtelenül leegyszerűsített butaság szerintem is a "WD copy" dolog. Nyilván ennek játékdizájn beli oka is volt. Egyrészt persze van egy ilyen gomba, ami ilyen elváltozásokat okozhat a természetben adott esetekben, és "milyen fasza, könnyebben azonosulható", másrészt remek magyarázat arra, hogy milért is legyenek különféle lények, azok különféle erősségben, stb, ami ugye nem árt egy játék esetében, hogy változatosabb tudjon maradni. :) Úgyhogy én azt se bánom, ha "zombis játéknak" van elkönyvelve. Szerintem a "WD copy" dologban ez a legkisebb gond, azért nem is mentem már ebbe bele. :)

Mondjuk eleve nagyon kevés helyzet van, amikor a "valami, valaminek a copyja" jelzővel engem speciel ne lehessen másodpercek alatt kiüldözni a világból.
#52
#51: gombás szerű
#51
#49: Még csak zombis világról sem beszélhetünk, lényegében nem zombik vannak a Last of us-ban....
A Last of us zombis film helyett milliószor inkább hajaz egy ősrégi japán horrorfilmre a Matango-ra. Abban alakultak az emberek gombáktól bombás szerű lényekké mint a Tlou-ban a clickerek....Ha pedig zombis filmhez akarjuk hasonlítani akkor jóval többet húzott be a Holtak hajnalából mintsem a WD sétálgatós zombiseregéből.
#50
#49: Szóismétlés tenger... sorry... késő van...
#49
#43: A kettő között ami hasonlóság, hogy a "zombis világ" gyakorlatilag díszlet és a fő szempont a karaktereken, illetve az emberi drámán van, illetve azon, hogy az emberség valójában milyen kibaszott embertelen még ilyen kiszolgáltatott helyzetben is, ahol az összefogás jelentősen tudná növelnia túlélési esélyeket. Legalábbis számomra ez az egyik fontos dolog. És ezt a részt (karakterek, azok dinamikája, maga az emberi dráma része) a 15 órás játékban szerintem hatványozottan fellelhetőbb mint a lassan megszámlálhatatlan évadú WD-ben, amit egyébként kurvára imádtam, de az első 3-4 évadban még úgy tűnt, lesz belőle valódi mély tartalom, aztán azonban sajnos átmegy önismétlésbe. A játék a maga sokkal limitáltabb "játékidejével" sokkal többet ad ezekből a tényezőkből, mint az a sorozat, aminek erre sokkal több ideje lett volna/volt. Számomra a Last of Us többet nyújt az Ember gyermeke v. a The Road c. filmekből/könyvekből, mint a WD-ből. Számomra összességében a WD egy be nem teljesült ígéret és egy kihagyott ziccer marad.
#48
#47: Arról nem is beszélve ha már ennyire röhejesen összevetjük a TLOU-al, annak egyetlen clickeres jelenetében több feszültség van mint a WD összes évadában a zombik által...Szimplán egy buta zombisorozat aminek volt pár jó évada még az első időkben néha kicsit komolyabb érzelmi szálakkal, nem több nem kevesebb. Mellé árad belőle a logikátlanság és az erőltetettség... Néha a zombik az erdőben is olyan némán suhannak (nem hörög,nem csoszog,nem lép avarra)hogy meg tudják lepni hőseinket és megtámadni hátulról.. Egyszer hőseink képben vannak azzal hogy belekkel bekenve magukat lehet sétálgatni a zombik között késöbb van aki úgy hal meg mint egy balfasz ahelyett hogy bekenné magát... Az a nagy feszültség eközben hogy mindig beszorulnak XY helyekre a zombik által mert sokan vannak és jaaaj hogy törjenek ki, senkinek sem jut eszébe ilyenkor sem hogy "be lehet épülni" a zombik közé... És még lehetne sorolni.
A nyomába sem ér az egykori nagy zombis filmeknek úgymint Holtak hajnala, vagy a frissebbek közül a 28 héttel késöbb.... De már a 4-ik évad környékén kidurrant a lufi, még Negan tudott valamit mutatni és ideig óráig vitte a hátán az egészet,de ennyi. Olyan hatása az egész sorozatnak mint a Tlou történetének szinte egyetlen évad volt abban is az utolsó percek,mikor Carol végig a gyerekét keresi a tanyánál és a végén a pajtából jön ki.... Azt azóta sem tudják megismételni,azzal hogy ölik a főszereplőket kvázi megközelítőleg sem hoznak olyan hatást..
#47
#22: "És az egyik legjobb háborús sorozat dráma, ami valaha készült"

Csak annyira háborús sorozat a WD mint amennyire Sci-fi.
#46
#43: ŐŐŐ..Nem...:D
Az első baromságod az volt hogy a Tlou egy WD copy mert rohadtul nemk az ezt bárki látja aki játszik vele lévén még rendes zombik sincsenek benne sőt...
Na ez volt a második. Bár az aláírom a WD első 3-4 évada még jó volt ilyen téren. Mára ebben is gagyi.
#45
#36: Eli pacekját Ellen Page ről mintázták és ő is leszbi.
#44
#42: Kövér László bajsza mellett mi nem az?
#43
#30: Egy jól sikerült walking dead évadban kb húszszor több érzelem, mondanivaló, és interakció van, mint a the last of us-ban. A játék igazából azért tökéletes, mert te irányítod, és így minden rezdülését a karaktereknek át tudod érezni.
#42
YanezModerátor
#41: Akkor neked nőies péniszed van? Na jó, itt fejezzük be!
#41
#40: Annál azért nem. Meg nem is olyan férfias.