Hamarosan megmutatja magát a Baldur's Gate III

A Larian Studios is ellátogat Bostonba a jövő héten esedékes PAX Eastre. Érdemes lesz figyelemmel követnünk az eseményt, ugyanis ekkor láthatjuk először a Baldur's Gate III játékmenetét.

A Divinity-szériáért is felelős Larian a minap bejelentette: ők is ellátogatnak az idei PAX Eastre, ahol február 27-én elsőként bemutatják a Baldur's Gate III játékmenetét. A színpadon a stúdió alapítója és a játék rendezője, Swen Vincke áll majd, aki egy különleges vendég társaságában élőben leplezi le a demót. Az eseményt természetesen otthonról is követhetjük az élő streameknek köszönhetően.

A játékmenet bemutatója mellett sok más egyébbel is készülnek a fejlesztők: az ígéreteik szerint mélyebben is beletekinthetünk majd a történetbe és a játékmechanikákba, valamint tartanak egy Q&A-panelt is, így a helyszínen lévők feltehetik a kérdéseiket.

A Baldur's Gate III a tavalyi E3-on mutatkozott be egy látványos előzetes kíséretében. Habár továbbra sem ismerjük a pontos premierdátumot, a játék még idén megjelenhet PC-n a GOG és a Steam áruházaiban.

1 komment - szólj hozzá!