A GTA IV márciusban visszatér a Steamre

  • Írta: gorien
  • 2020. február 19.
  • Hír
Link másolása
Januárban kikerült a Steam boltjából a GTA IV, amiért a Rockstar Games nem tudott újabb kulcsokat generálni hozzá. Szerencsére márciusban újra kapható lesz a játék, mert a probléma elháríthatónak bizonyult – mégis áldozatokkal járt.

A Grand Theft Auto IV steames oldala január óta csupán megtekinthető, onnan a játékot megvásárolni nem lehet. Ennek az oka az, hogy a játékot eredetileg a Games for Windows Live-val összhangban fejlesztették, amelyet a Microsoft többé már nem támogat, tehát a Rockstar Games sem tud további kulcsokat generálni hozzá.

A helyzet szerencsére nem megoldhatatlan, sőt a Rockstar bejelentése szerint a játék újra megvásárolható lesz március 19-től. A megoldást a GTA IV újrakiadása jelenti – a Grand Theft Auto IV: Complete Edition a Steamen és a Rockstar Games Launcherben is váltja az alapjátékot, valamint az Episodes from Liberty Cityt.

A megoldás azonban nem jön áldozat nélkül: azon túl, hogy további rádióállomások kerülnek ki időlegesen a GTA-ból, a multiplayernek is búcsút inthetünk. Utóbbi a Games for Windows Live elemeit használta, és a Rockstar kénytelen volt feláldozni, ha a játékot vissza akarta hozni az életbe.

Bárki, aki rendelkezik a fentebb említett játékok valamelyikével, az az indítás napján ingyenesen frissíthet a Complete Editionre.

12.
12.
kopic
#8: Egyetertek. Az 5 sztoriban teljesen középszer ehhez képest.
11.
11.
Extol
Multiért nem kár. Nem mintha sokat játszottam volna másokkal. Ja, sose tettem azt GTA-ban
10.
10.
Anti4730
#9: Hat a, sztori tenyleg jo volt, de azert akkora jellemfejlodesrol nem beszelnek, voltak Jo gondolatai, de vegulis a jatek elejetol a vegeig ugyanazt csinalta, penzert olt Meg embereket, mindegy ki berelte fel
9.
9.
Thevon
#8: Nekem a történet terén tűnt kidolgozottnak, gyakorlatilag Niko jellemfejlődését követhetjük végig.
8.
8.
Anti4730
Szerintem ez a resz sokkal jobb mint az otodik, a vilaga joval kidolgozotabb es reszletesebb. Az autofizika pedig egyedulallo, El van tulozva kicsit, de Meg mindig ennek van a legjobb iranyitasa es a leg elvezetes ebb az osszes sandbox lovoldozos jatek kozul. Kar hogy ebbol nem csinalnak egy remastered verziot.
7.
7.
Heldengeist
#5: Ha Half-Life, legalábbis a 2 és talán még az epizódjai is DRM Free steamen, szóval az pont nem.
6.
6.
markoci555
egyszer biztos újraviszem mert nagyon gyatra grafikával, akadozva játszottam végig...
viszont se a rádiók nem voltak emlékezetesek, se a multit nem játszotta senki, csak 1-2 ember, meg csalók... szóval semmi probléma
5.
5.
strike19
Én örülök neki ,hogy végre kitakarítják a kódot.
Azért milyen borzasztók ezek a launcherek az útókor számára.
Belese merek gondolni mi lesz ha egyszer STEAM szűnik meg.
Az összes Half Life Crasselni fog?
4.
4.
crytek
#3: Nem nyúlnak semmihez foglalkozni vele már semmi értelme. Örüljön hogy legalább ezt meglépték..
3.
3.
Heldengeist
#2: Az engem is érdekel, hogy optimalizálják-e. Az eredeti rádióállomásokhoz meg marad a lemezes xbox változat.
2.
2.
elfdefender
A radioadasok hianyozni fognak, a multi nem. Remelem, ezt nem cseszik el.
1.
1.
Heldengeist
Oké, és mit jelent az "ingyenesen frissíthet a complete editionre"? Lecseréli az alapjátékot vagy hozzáadja a könyvtárhoz külön a CE-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...