Csak nyáron érkezik a Desperados III

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 20.
  • Csúszás
Link másolása
Váratja még egy picit a rajongókat a THQ Nordic a Desperados harmadik részével, a játék ugyanis csak a nyár folyamán kerül boltokba. Viszont akad jó hírünk is, a korábbi részek legendás karaktere, Doc McCoy visszatér!

A THQ Nordic először a pénzügyi helyzetjelentésében számolt be róla, hogy a Desperados III csak a következő, áprilisban kezdődő üzleti évében lát napvilágot, a legutóbbi karakterbemutató mellett pedig azt is konkretizálta, hogy nyáron várható a premier, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Van viszont jó hírünk is, a karakterbemutató ugyanis nem mást leplezett be, mint a korábbi Desperados-játékok közkedvelt fejvadászát, Doc McCoyt. A doki izgalmas életutat tudhat maga mögött, elvégre Angliában tanult orvosnak, és mikor úgy döntött, hogy elmegy Amerikába szerencsét próbálni, rögtön besorozták, hogy a polgárháborúban harcoljon.

Hősünk, megelégelve az értelmetlen háborút, lelépett a seregtől, és fejvadásznak állt: mesterlövészként már eleve értékes tagja lehet a csapatunknak, ráadásként azonban még gyógyítani és kábítani is tud majd. A további ízelítőért csekkoljátok a fenti előzetest!

2.
2.
DarkLord
Idén minden játék csúszik, amit várok :D Idén már ki vagyok éhezve egy jó új játékra, de mint írtam mindent csusztatnak...
1.
1.
Gorrister
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...