Eli Roth rendezi a Borderlands-filmet

  • Írta: gorien
  • 2020. február 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Új taggal bővült a Borderlands-család: Eli Roth rendezővel. A horrorokban jártas Roth lesz felelős a Borderlands mozivászonra adaptálásáért, amelyben a Csernobilt író Craig Mazin is segíti.

A Borderlands filmadaptációjáról először 2015-ben hallottunk, és ahogy ez sok másik adaptációval történik, a projekt nem haladt egyszerűen; a Lionsgate égisze alatt készül, de hírek nem nagyon érkeztek róla. A csönd azonban megtört: Eli Roth fogja rendezni a Borderlands-filmet, a Csernobillal Emmyt nyerő Craig Mazin forgatókönyvéből. Producerként Avi és Ari Arad, valamint Erik Feig is a fedélzeten van.

Eli Roth igen otthonosan mozog a horror- és az akciófilmek világában. Többek között a Kabinláz, a Motel és a Bosszúvágy fűződik a nevéhez, de a legutóbbi rendezése is hiába volt családi matiné, A végzet órájában is megvoltak a horroros elemek. A hírt a Gearbox Software vezérigazgatója, Randy Pitchford közölte Twitteren.

A filmről valószínűleg többet hallunk a PAX East színpadán február 27-én.

3.
3.
Juha
#2: Miért, a Postal emlékeim szerint egész nézhető volt :-)
2.
2.
Stack
Legalább már az Uwe Boll-os vonallal felhagytak és rendes Hollywood-i nevekre bízzák a megvalósítást. (habár az eredmény még így is sokszor siralmas)
1.
1.
Darksiders84
Egyre több játékból próbálnak mostanában filmet összedobni ami nem zavar csak furcsa hogy ráugranak a nagyobb címekre hogy talán lesz belőle valami hamár ennyire ismert a játék. Egy jó látványos Darksiderst megnéznék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...