A GDC-t is kihagyja a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 21.
  • Rendezvény
Link másolása
A Game Developers Conference lesz az idei év első fontosabb videojátékos eseménye. Habár a konferenciát megtartják, a koronavírus itt is érezteti a hatását, már a Sony és az Oculus is lemondta a részvételét.

Épp tegnap számoltunk be róla, hogy a Sony lemondta a PAX Eastet a koronavírussal kapcsolatos egészségügyi kockázatok miatt, mostanra pedig azt is megerősítette a cég, hogy a San Franciscó-i Game Developers Conference-en sem fog részt venni - így döntött egyébként a Facebook, illetve leányvállalata, az Oculus is.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, a koronavírus hatásai a játékipart sem kímélik, azok a különböző videojátékos rendezvényeket és a túlnyomórészt Kínában gyártott konzolok utánpótlását is érintik. A GDC-t szervező UBM egyébként már leszögezte, hogy óvintézkedések mellett, de mindenképpen megtartják az eseményt, igaz, a kínai kiállítók az utazási korlátozások miatt vagy lemondták a részvételüket, vagy az amerikai kollégáikat delegálják arra. Hasonlóképpen távol kell maradniuk a konferenciától a kínai látogatóknak is.

A Facebook és az Oculus egyébként megejti majd a március 16-án kezdődő GDC-re időzített bejelentéseit, ezeket viszont az interneten keresztül közvetítik majd. Azt nem tudni, hogy a Sony mivel készült a rendezvényre.

48.
48.
Duken
#47: A rágógumi jó! Tetszik a hasonlat, lehet csinálok is egy ilyen nick nevet! A Rágógumi Srác, vagy Simulós Rágógumi... ez mekkora már! Vagy valami hasonló. : )
47.
47.
ADMlN
#46: Olyan vagy mint a cipő talpára ragadt rágó: nyálas és levakarhatatlan. Nem az emberek változnak körülötted, hanem csak hosszútávon senki sem viseli a simulós kétszínű jellemed.
45.
45.
frankdelgado
#42: Nem tisztelnek tèged. Okíthatnàd itt a nèpet, leginkàbb egymàs szeretetère.
41.
41.
Duken
#38: Ezért van egy férfi barlangom! :)No meg azért is mert iskola mellett (ahol mimimàl bért keresek, ) ingyen és bérmentve foglalkozok fiatalokkal. Nem az adódból...Olyanokkal akik mélyszegénységből jöttek. De könnyű ítélkezni mások felett igaz? És örömmel teszem, mert ez nem a munkám hanem a hivatásom. Persze szoktunk bajnokságokat is rendezni, nemcsak imádkozni. Mk11-ben úgy el vertek csak pislogtam.:D Bár gondolom emiatt is elítélsz hogy hitoktató létemre ilyeneket csinálunk. Nem vagyok tökéletes és nem fogom megjátszani magamat. Minden jót neked Norbi! : o) És köszönöm az adódat. Nem magam miatt, hanem a fiatalok miatt akikkel a szüleik sem foglalkoznak.
38.
38.
godach
#29: Nekem is kelt már fel rá az asszony, pedig mechanikus bill és 10+év gaming ember áll mögötte. :D
Sőt, a Days Gone közben, volt hogy vagy kétszer a hang miatt kapcsoltam ki a játékot, mert már engem zavart.
37.
37.
godach
#14: Egy vallásos, családos, művészlélek sorait olvashattuk.
Gratulálok.
Ilyenkor gondolkodom el, hogy jó helyre megy e az adóm egy része, amit az oktatásra szánunk :(
36.
36.
Eközben a Bethesda is kirámolta a játékait GeForce Now-ról.
30.
30.
Őrnagy
Aki a külső alapján választ konzolt, az olyan, mint aki a belső alapján választ magának párt.
Mégis, kit érdekelnek a belek, a máj, meg tüdő...
:)
29.
29.
kryszisz
#26: Ne is mond, múltkor nagyban GoW-ozom, rajtam a füles, anyám meg becsörtet, hogy miért porszívózom késő este:D (Pro)
28.
28.
Duken
#26: :D wow! Az durva! Még jó hogy nem égett le a házad! Gondolj bele, milliárdokra perelheted volna be a sonyt! :P
27.
27.
kryszisz
#15: Ahh, én is, újra kéne nézni lassan..negyedszerre:D
26.
26.
frankdelgado
#20: Nekem meg csak az jut eszembe, hogy a fektetve hasznàlt ps4 slimem alà 4 db. Elefàntos radírgumit tettem,, mert felholyagzott alatta a polc laminàlàsa. Godolom a polc a xar. Attol tartok h ha belelendülök a jàtèkba, àtègeti a polcot ès meg sem àll a pincèig. Nekem erről meg csak annnyi jut az eszembe: ÓTVAR.
25.
25.
Yanez
#24: Én a sony helyében meglepném a világot és egy gömbölyű PS5-el rukkolnék elő, amely használat közben egy helyben forog és fényeket bocsájt ki, mint valami modern diszkó gömb. Sötétben mutatós lenne.
24.
24.
Duken
#21: Remélem nem lesz igazad. Klasszikus forma= unalmas
21.
21.
#7: Mind a kettő gyönyörű darab, de a PS amúgy sem így fog kinézni. A formából talán következtethetünk rá, hogy a PS egy klasszikusabb megjelenést fog követni. Nekem, ha bármelyiket szeretném venni, akkor mondjuk pont a formája lenne a legutolsó, ami érdekel, hiszen mind a kettőt el tudnám helyezni. Max annyi, hogy már most unom a következő 5 év kommentjeit, akiknek azért nem lesz jó az egyik, vagy éppen a másik, mert mittudoménmilyen alakja van.
20.
20.
Duken
#10: Pont ezt csípem ezekben a dizájnokban hogy furin néz ki! Bár szerintem pizza melegítőnek még tökéletesebb!:D Nekem valamiért egy autó motorját jutatja eszembe. Állat dizájn és tökös nem úgy mint az ms unalmas “ letisztult” dizájnja ami tükrözi ezt az egész generációt és amit csak egy szóval lehet jellemezni: gyáva!
19.
19.
Duken
#18: Mo-ra vonatkozik! Ahol a jóslat történt.;)
10.
10.
Fata Morgana
Furán néz ki de legalább a hambit melegen tudja tartani vagy a kávét.
"Gaming and Food innovation"
9.
9.
Fata Morgana
Most olvastam hogy a Sony a PS5 megjelenését is kihagyja, mert az MS gépeire csak a boltokban kerül árcédula.:)))
7.
7.
Duken
#2: :D Mondjuk az ms tégladarabjánál jobb lehet bármi. :) By the way örülnék ha tényleg így nézne ki. Formabontó, ezt szerettem a konzolokban régen is!
4.
4.
Marcus88
#1: Hallgass Ultimate-re,ő mindent tud és úgy is lesz minden!
2.
2.
Ha a gép közepén lévő rácsok közül nem meleg jönne, hnem hideg, akkor bármekkora sört jól lehetne ott hűteni. Amúgy azt nézegetem ezen a képen, hogy ha az a lemez nyílás mondjuk csak 12.5 centis (a lemez tuti 12), akkor kb 36-38 centi széles és hosszú, valamint kábé 11-12 centi magas lehet ez a szépség. Akkor 3 sört is tudnánk majdnem hűteni a tetején for fuck's sake!!!!
1.
1.
Neo1989
Hát szeretném már látni a PS 5-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...