A GDC-t is kihagyja a Sony

A Game Developers Conference lesz az idei év első fontosabb videojátékos eseménye. Habár a konferenciát megtartják, a koronavírus itt is érezteti a hatását, már a Sony és az Oculus is lemondta a részvételét.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#50
#48
#47: A rágógumi jó! Tetszik a hasonlat, lehet csinálok is egy ilyen nick nevet! A Rágógumi Srác, vagy Simulós Rágógumi... ez mekkora már! Vagy valami hasonló. : )
#47
#46: Olyan vagy mint a cipő talpára ragadt rágó: nyálas és levakarhatatlan. Nem az emberek változnak körülötted, hanem csak hosszútávon senki sem viseli a simulós kétszínű jellemed.
#46
#43: Ööö... oké?...Egyébként nagyon örültem hogy megismerhettelek szerintem egy értékes ember vagy. Bármivel is bántottalak meg, itt a komment szekcióban tudd hogy nem rosszindulatból történt hanem heves vérmérsékletem miatt. Ami persze nem mentség. Tök jó volt veled dumálni és tökre más voltál psn-en mint ahogyan itt beszélsz velem. No mindegy. A versírást pedig ne hagyd abba! Egy blog is jöhetne belőle! :)
#45
#42: Nem tisztelnek tèged. Okíthatnàd itt a nèpet, leginkàbb egymàs szeretetère.
#44
#25: Retek szar lenne játszani mellette.
Főleg sötétben.
#42
#40: Bocsáss meg nekünk Uram, mert nem tudjuk mit cselekszünk! :)
Így oké cimbora?
#41
#38: Ezért van egy férfi barlangom! :)No meg azért is mert iskola mellett (ahol mimimàl bért keresek, ) ingyen és bérmentve foglalkozok fiatalokkal. Nem az adódból...Olyanokkal akik mélyszegénységből jöttek. De könnyű ítélkezni mások felett igaz? És örömmel teszem, mert ez nem a munkám hanem a hivatásom. Persze szoktunk bajnokságokat is rendezni, nemcsak imádkozni. Mk11-ben úgy el vertek csak pislogtam.:D Bár gondolom emiatt is elítélsz hogy hitoktató létemre ilyeneket csinálunk. Nem vagyok tökéletes és nem fogom megjátszani magamat. Minden jót neked Norbi! : o) És köszönöm az adódat. Nem magam miatt, hanem a fiatalok miatt akikkel a szüleik sem foglalkoznak.
#38
#29: Nekem is kelt már fel rá az asszony, pedig mechanikus bill és 10+év gaming ember áll mögötte. :D
Sőt, a Days Gone közben, volt hogy vagy kétszer a hang miatt kapcsoltam ki a játékot, mert már engem zavart.
#37
#14: Egy vallásos, családos, művészlélek sorait olvashattuk.
Gratulálok.
Ilyenkor gondolkodom el, hogy jó helyre megy e az adóm egy része, amit az oktatásra szánunk :(
#36
Eközben a Bethesda is kirámolta a játékait GeForce Now-ról.
#35
Nem árt, ha a garatjuk is tágulékony...
#33
#32: Én pl szeretem, ha a lányoknak nagy tüdejük van.
#32
#30: A nagy tüdő neked smafu? :O